Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teamuitje voor vrouwen

Teamuitjes voor vrouwen bij De Tuinderij

Teamuitje voor vrouwen organiseren? Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in De Lier biedt compleet & uniek dag vermaak. Bedrijven en particulieren zijn hier met hun gezelschap of teamuitje aan het juiste adres. Hilarische activiteiten en aansluitend een van onze heerlijke buffetten of barbecues, alles onder één dak. Vrouwen en dames zijn bij De Tuinderij aan het juiste adres, maar uiteraard hebben we ook een mooi aanbod teamuitjes voor mannen. Uitjes voor vriendinnengroepen, daar heeft De Tuinderij een leuke combinatie aan activiteiten voor bedacht. Onderstaand worden diverse uitjes voor stoere dames uit vriendinnengroepen of teams beschreven. Hilariteit gegarandeerd, ideaal teamuitje!

Vriendenuitje met de dames? De Tuinderij verzorgt het van A tot Z

De Tuinderij biedt compleet dag vermaak voor jong & oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Wc-Pot Race, Solex Tours Westland, Rondvaarten, Waar is de Mol?, Plankgas door de Kas. Dé aanrader voor uw teamuitje en vriendengroep. Naast de actieve en hilarische activiteiten kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Voor meer informatie over onze buffetten klik op onderstaande knop. 

De meest hilarische activiteit voor een teamuitje voor vrouwen: WC-pot Race

Unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien! Op een levensechte gemotoriseerde wc-pot racet u in een vrouwenteam over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de dames worden onderverdeeld in kleinere teams. Iedere dame gaat gehuld in een badjas (ieder team een eigen kleur), op de WC-pot, naast haar ‘paaltje’ staan die dezelfde kleur heeft. Wat is de bedoeling? Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs! Dames, u doet het in uw broek van het lachen!

Teamuitje voor vrouwen in de buitenlucht: Solex Tours

Uniek uitje in de buitenlucht, ideaal voor vrouwen die met hun team van een stoere activiteit houden. Alle dames gaan gekleed in de ‘Tand des Tijds’, dat wil zeggen: een oude lange leren jas aan en een mooie pothelm op! De tour duurt totaal 3 uur en halverwege de route zijn er 2 stops voor een consumptie. De groep rijdt geheel onder begeleiding van minimaal 2 enthousiaste begeleiders, een gezellige gastheer of gastvrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijdt een unieke bezemwagen met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen. Groepen < 10 personen krijgen een route mee en gaan zonder begeleiding de pad op. Iedereen dient uiterlijk een half uur voor aanvang aanwezig te zijn voor uitleg & de verkleedpartij. Dames, dat wordt lachen, gieren, brullen. Perfect uitje voor uw team of vriendinnengroep.

Wijn & Rondvaart, ideaal teamuitje voor vrouwen

Met een heerlijk wijntje een prachtige rondvaart door het Westland & Midden-Delfland, ideaal voor dames met hun team of vriendinnengroep. Varen over de mooie Westlandse wateren en omstreken. De authentieke ‘Westlanders’ (Kagenaars) werden vroeger door beroepsschippers gebruikt welke het vervoer van groenten naar de veiling verzorgde en mest/aarde naar de tuinders. Men stapt op en af bij onze locatie. Onderweg wordt gezorgd voor koffie/thee of fris/biertje/wijntje met iets lekkers erbij (2 à 3 drankjes per persoon*). Bij minder weer zijn de schuiten overdekt. Uw gezelschap kan ook per schuit of bus van/naar onze locatie worden vervoerd. Dames proost!

Actief teamuitje voor vrouwen: Waar is de Mol?!

Dames, waar is de Mol? Dat wordt lachen met je team of vriendinnengroep! Het populaire Mollen Meppen: ‘Waar is de Mol?’ spel in het groot. Iets lachwekkender is er niet! 6 spelers duiken op vanuit hun "Mole Holes" en stelen de ballen op het oppervlak. Pas op voor de speler in het midden, want hij of zij kan je terug in je hol slaan met de opblaasbare knuppel! De speler die de meeste ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel. Ideaal voor vriendinnengroepen of teamuitjes waar de dames de baas zijn. Actie, reactie en snelheid komen hier samen. Uniek teamuitje of vriendinnenuitje voor vrouwen die van actie houden.

Plankgas door de Kas met het team of vriendinnengroep, dames dit is lachen!

Ideaal voor vriendengroepen met stoere dames. Wij introduceren u, Plankgas door de Kas. Op een scootmobiel een parcours afleggen in teamverband. Spanning, sensatie en strijd, u beleeft het bij De Tuinderij. Wie komt er als eerste over de finish?! Dames vinden deze activiteit te gek!

Boek nu uw teamuitje voor vrouwen!

Boek teamuitje