Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Teamuitje voor mannen

Teamuitjes voor mannen bij De Tuinderij

Teamuitje voor mannen organiseren? Mannen opgelet! Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij biedt complete & unieke teamuitjes voor mannen! Bedrijven en particulieren zijn hier met hun gezelschap of teamuitje aan het juiste adres. Hilarische activiteiten en aansluitend een van onze heerlijke buffetten of barbecues, alles onder één dak. Mannen zijn bij De Tuinderij aan het juiste adres, maar uiteraard hebben we ook een mooi aanbod teamuitjes voor vrouwen. Uitjes voor vriendengroepen, daar heeft De Tuinderij een leuke combinatie aan activiteiten voor bedacht. Onderstaand worden diverse uitjes voor stoere mannen uit vriendengroepen of teams beschreven. Hilariteit gegarandeerd, ideaal teamuitje!

Vriendenuitje met de mannen? De Tuinderij verzorgt het van A tot Z

Vriendenuitje met de mannen? De Tuinderij biedt compleet dag vermaak voor jong & oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), ‘Big Daddy’ Tour, Levend Tafelvoetbal, Pub Quiz of Bierproeverij. Dé aanrader voor uw teamuitje en vriendengroepen. Naast de actieve en hilarische activiteiten kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Bekijk ons complete aanbod activiteiten!

Plankgas door de Kas met de vriendengroep

Ideaal voor vriendengroepen met stoere mannen. Wij introduceren u: Plankgas door de Kas. Op een scootmobiel een parcours afleggen in teamverband. Spanning, sensatie en strijd, u beleeft het bij De Tuinderij. Wie komt er als eerste over de finish?! Mannen vinden deze activiteit te gek!

Stoere "Big Daddy’s": een echte aanrader voor een mannenuitje, ideaal voor vriendengroepen

Er is geen man die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Ideaal voor mannen uit vriendengroepen die op zoek zijn naar een stoer vriendenuitje. Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de tour laten wij de mannen ergens op rijden waar zij nog nooit eerder op hebben gereden. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig. De ‘E-Kickbike Big Daddy Tour’ is het ideale uitje voor vriendengroepen.

Boek nu uw teamuitje voor mannen!

Boek nu

Levend tafelvoetbal, een uniek uitje voor vriendengroepen

Waar vind je dit? De ‘Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?!
In 2 teams van 6 mannen stapt men in één van deze voetbalbakken. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat! Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden en ideaal voor een uitje voor vriendengroepen.

Onderlinge strijd tussen mannen in de vriendengroep, dat is pas een uitje!

Ga op een gezellige manier de onderlinge strijd met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw gezelschap, daardoor is deze activiteit ook zeer geschikt voor gemengde groepen. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw gezelschap, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker! Een leuk idee voor tijdens een buffet, borrel-arrangement o.i.d. Ideaal voor vriendengroepen of uitjes met alléén de mannen!