Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Samen uit & samen thuis

AMERIKAANSE BLUE BIRD BUS

Deze stoere Amerikaanse bus is getransformeerd naar een ijswitte dame. Oorspronkelijk heeft deze bus dienst gedaan voor de Amerikaanse Luchtmacht en heeft bouwjaar 1997. Door de kenmerkende bouwstijl van BlueBird heeft deze bus een zeer klassieke robuuste uitstraling.

Zelf hebben wij onze bus een print gegeven met onze Westlandse streekproducten, een absolute blikvanger dus! Onze gezellige buschauffeur verzorgt leuke achtergrondmuziek om gelijk in de sfeer te komen.

Prijs is afhankelijk van de locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Mondkapjes zijn verplicht en dienen zelf te worden verzorgd.

Maximale capaciteit
40 personen
Sfeerimpressie bussen

DAF CABRIO BUS

Een bijzonder exemplaar. Deze DAF - Cabrio bus (type: MB 200 DKDL 564) komt uit 1981 en is uniek. Niet alleen omdat er slechts 2 van rond rijden in Nederland, maar ook door z'n prachtige Westlandse uitstraling! In deze eyecatcher is het een feestje om van A naar B te rijden.

Heeft u een bedrijfsuitje of huwelijksfeest en vind u het een meerwaarde hebben om met elkaar opgehaald en thuisgebracht te worden? Met deze bus bent u samen uit & samen thuis.  De zijkanten van de bus kunnen helemaal open en in de bus verzorgt onze gezellige chauffeur voor leuke achtergrondmuziek. Bij minder weer sluiten we de zijkanten. De snelwegen mijden we met deze bus i.v.m. harde rijwind en daarom rijden we uitsluitend in het Westland & Midden-Delfland.

Prijs is afhankelijk van de locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Mondkapjes zijn verplicht en dienen zelf te worden verzorgd.

Maximale capaciteit
50 personen
Sfeerimpressie bussen