Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Afdelingsuitje

Hilarische afdelingsuitjes beleeft u bij De Tuinderij!

Op zoek naar een uniek afdelingsuitje? Kom dan met de afdeling voor een uitje naar De Tuinderij! Door de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden is de Tuinderij een mooie locatie om met de afdeling naar toe te komen.

Voor het afdelingsuitje hebben wij namelijk een variatie aan activiteiten waardoor het gegarandeerd een geslaagde dag gaat worden. Na de activiteiten nog een heerlijke buffet of juiste een gezellige borrel inplannen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden met een afdelingsuitje. 

Tip: liever een uitje met het hele bedrijf? Bekijk dan ons aanbod bedrijfsuitjes!

Bekijk activiteiten

Activiteiten met een afdelingsuitje

Bekijk hieronder onze hilarische activiteiten die te boeken zijn tijdens een afdelingsuitje. 

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Afdelingsuitje met activiteiten

Door het aanbod van de verschillende activiteiten zal er altijd wat leuks tussen zitten voor het gezelschap. Zijn jullie juist op zoek naar een afdelingsuitje met veel hilariteit en gekkigheid? Kies dan voor de activiteit: Waar is de Mol? het populaire Mollen Meppen ‘Moles Holes’.

Is het belangrijk voor jullie afdelingsuitje dat teambuilding centraal staat? Kom dan onder begeleiding van een echte schaapsherder voor de Workshop Schapenhoeden. Communicatie, overleg en visie zijn belangrijke onderdelen van deze workshop. Of heeft jullie afdeling juist zin om tijdens het uitje lekker te genieten van de omgeving Westland onder het genot van een hapje en een drankje? Daarvoor hebben wij de rondvaart op een Westlander.

Bekijk activiteiten

Afdelingsuitje met buffet

Na afloop van de activiteiten kan er gegeten worden in één van onze gezellige huiskamers, allen in jaren ’60 sferen. Bij lekker weer kan er altijd gebruik worden gemaakt van ons terras aan het water.

Loop een rondje door ons museum vol met oude brommers of daag je collega uit voor een potje tafeltennis of sjoelen. Combineer één van bovenstaande activiteiten met een buffet zodat alles op één locatie plaatsvindt. De combinatie van een activiteit met een buffet zorgt gegarandeerd voor een geslaagd afdelingsuitje. Uiteraard alleen een borrel bij ons blijven drinken is ook geen probleem!

Bekijk aanbod buffet

Boek uw afdelingsuitje

Boek nu!