Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Afdelingsuitje

Hilarische afdelingsuitjes beleeft u bij De Tuinderij!

Op zoek naar een uniek afdelingsuitje? Kom dan met de afdeling voor een uitje naar De Tuinderij! Door de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden is de Tuinderij een mooie locatie om met de afdeling naar toe te komen.

Voor het afdelingsuitje hebben wij namelijk een variatie aan activiteiten waardoor het gegarandeerd een geslaagde dag gaat worden. Na de activiteiten nog een heerlijke buffet of juiste een gezellige borrel inplannen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden met een afdelingsuitje. 

Tip: liever een uitje met het hele bedrijf? Bekijk dan ons aanbod bedrijfsuitjes!

Activiteiten met een afdelingsuitje

Bekijk hieronder onze hilarische activiteiten die te boeken zijn tijdens een afdelingsuitje. 

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Afdelingsuitje met activiteiten

Door het aanbod van de verschillende activiteiten zal er altijd wat leuks tussen zitten voor het gezelschap. Zijn jullie juist op zoek naar een afdelingsuitje met veel hilariteit en gekkigheid? Kies dan voor de activiteit: Waar is de Mol? het populaire Mollen Meppen ‘Moles Holes’.

Is het belangrijk voor jullie afdelingsuitje dat teambuilding centraal staat? Kom dan onder begeleiding van een echte schaapsherder voor de Workshop Schapenhoeden. Communicatie, overleg en visie zijn belangrijke onderdelen van deze workshop. Of heeft jullie afdeling juist zin om tijdens het uitje lekker te genieten van de omgeving Westland onder het genot van een hapje en een drankje? Daarvoor hebben wij de rondvaart op een Westlander.

Afdelingsuitje met buffet

Na afloop van de activiteiten kan er gegeten worden in één van onze gezellige huiskamers, allen in jaren ’60 sferen. Bij lekker weer kan er altijd gebruik worden gemaakt van ons terras aan het water.

Loop een rondje door ons museum vol met oude brommers of daag je collega uit voor een potje tafeltennis of sjoelen. Combineer één van bovenstaande activiteiten met een buffet zodat alles op één locatie plaatsvindt. De combinatie van een activiteit met een buffet zorgt gegarandeerd voor een geslaagd afdelingsuitje. Uiteraard alleen een borrel bij ons blijven drinken is ook geen probleem!

Op maat gemaakte afdelingfeesten

Op maat gemaakte afdelingsuitjes

Onze hilarische activiteiten spelen een prominente rol op uw afdelingsuitje. In overleg stemmen we graag meerdere programma's samen, zodat de gasten hieruit kunnen kiezen. Voor de actievelingen zijn de hilarische activiteiten een aanrader en voor de passievere bijvoorbeeld een workshop, Pub-Quiz of rondvaart. Rondom 'De Wurft' kunnen daarna een bar en food-kraampjes geplaatst worden. Vanaf het aanwezige podium is een speech mogelijk én kan een DJ of band de feestavond muzikaal omlijsten.

Het grote voordeel is dat een groots evenement bij ons toch knus blijft, omdat de gezellige jaren '60 stijl over de gehele locatie (tot in details) is doorgevoerd. Grote groepen zijn voor ons dus geen enkel probleem.

De afsluiting van een uniek afdelingsuitje

Na de activiteiten wordt iedereen weer verwacht in uw ‘eigen’ vertrouwde huiskamer om het afdelingsuitje voort te zetten. De huiskamer die u heeft gereserveerd is geheel besloten voor uw gezelschap. Daarbij beschikt iedere huiskamer over een eigen terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt vertoeven. In combinatie met het activiteitenprogramma kunnen wij hier een borrelarrangement verzorgen of een heerlijk lopend (lunch)buffet. De keuze is reuze! U en uw personeel komt niets tekort tijdens een afdelingsuitje bij de Tuinderij. 

Afdelingsuitjes in elke regio

Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Al bent u op zoek naar een unieke feestlocatie voor uw afdelingsuitje bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van hilarische en originele afdelingsuitjes. Van groot tot klein. Gelegen op een fantastische locatie in Westland, tussen Den Haag en Rotterdam, bieden wij onze gasten een unieke dag die zij nooit zullen vergeten.

Boek uw afdelingsuitje

Boek nu!