Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teamuitje voor sportteams

Teamuitje voor sportteams

De Tuinderij is de perfecte plek om een teamuitje voor sportteams te organiseren! Kom voor jullie teamuitje met het sportteam naar De Tuinderij voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Er zijn vele mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren. Onze activiteiten zijn geschikt voor verschillende sportteams. 

Ben je opzoek naar een teamuitje met je sportteam waar competitie maar ook gezelligheid en hilariteit centraal staat? Dan zijn de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’ een echte aanrader. In onze verwarmde kas zijn verschillende activiteiten te boeken waar je een hele middag bezig kunt zijn met je sportteam.

Teamuitje voor handbalteams

Kom voor een teamuitje met jullie handbalteam naar De Tuinderij. Dit teamuitje voor handbalteams zorgt ervoor dat er onderling beter wordt samengewerkt, dat jullie elkaar (nóg) beter leren kennen en uiteraard dat jullie een hoop lol met elkaar hebben. Kies voor het teamuitje met het handbalteam voor de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’.

Teamuitje voor voetbalteams

Kom voor een teamuitje met jullie voetbalteam naar De Tuinderij! Kies voor het teamuitje met het voetbalteam voor de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’. Dit teamuitje voor voetbalteams zorgt ervoor dat er onderling beter wordt samengewerkt, dat jullie elkaar (nóg) beter leren kennen en uiteraard dat jullie een hoop lol met elkaar hebben!

Teamuitje voor hockeyteams

Kom voor een teamuitje met jullie hockeyteam naar De Tuinderij! Kies voor het teamuitje met het hockeyteam voor de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’. Dit teamuitje voor hockeyteams zorgt ervoor dat jullie elkaar (nóg) beter leren kennen, er onderling beter wordt samengewerkt en dat er veel wordt gelachen met elkaar!

Sportteam uitjes bij De Tuinderij

Stel je voor, het is winterstop en jullie team heeft nog niet de verwachte resultaten behaald. Een teamuitje met jullie sportteam wordt voorgesteld en het moet een gezellige middag worden. Gezelligheid is uiteraard belangrijk maar ook teambuilding moet centraal staan tijdens dit uitje. Kom dan onze hilarische activiteiten doen in de activiteitenkas. Zo is Levend Tafelvoetbal dé activiteit voor voetbalteams en kunnen de handbalteams een potje Touwdouwen om te zien wie het sterkst is! Maar ook het ‘Mollemeppen’ is een uitdagende activiteit voor hockeyteams. Naast deze activiteiten hebben wij ook activiteiten waarbij je je teamgenoten kan uitdagen voor een wedstrijdje. Denk dan aan ‘Je Kan De Pot Op’ waarbij er gereden wordt op een gemotoriseerde WC-pot of het ‘Plankgas door de Kas’ op een scootmobiel. 

Ook aan het eind van het seizoen kan er een teamuitje met het sportteam georganiseerd worden. Kom in de zomer één van onze mooie routes rijden door het Westland en Midden-Delfland op een Solex of Big Daddy Step. Tijdens de tocht kan er met het sportteam uiteraard terug worden gekeken op het afgelopen seizoen. Zin om iets minder actief bezig te zijn? Maakt dan een mooie rondvaart door het Westland onder het genot van een hapje en een drankje.