Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teamuitje voor handbalteams

Teamuitje voor handbalteams

Kom voor een teamuitje met jullie handbalteam naar De Tuinderij. Dit teamuitje voor handbalteams zorgt ervoor dat er onderling beter wordt samengewerkt, dat jullie elkaar (nóg) beter leren kennen en uiteraard dat jullie een hoop lol met elkaar hebben. Kies voor het teamuitje met het handbalteam voor de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’.

Handbalteamuitjes bij De Tuinderij

Tijdens het teamuitje starten jullie met een kopje koffie of thee en daarbij een lekker stuk Oma’s appeltaart met slagroom. Komen jullie later in de middag of in de avond dan wordt jullie team ontvangen met een drankje en bittergarnituur. Bij binnenkomst staat één van onze vriendelijke collega’s jullie op te wachten en neemt jullie mee naar ‘De Wurft’ waar verschillende zithoekjes zijn gecreëerd en waar jullie eventueel een potje kunnen tafeltennissen of sjoelen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie nog even de behaalde resultaten bespreken van jullie handbalteam en dan is het tijd voor actie! 

Kies ervoor om na de activiteiten een borrel te blijven te drinken in één van onze gezellige huiskamers. Tijdens de borrel wordt er uitgebreid besproken wat er die middag allemaal is gebeurd in de activiteitenkas. Hebben jullie zin om te blijven eten? Dat kan uiteraard ook! Kies uit een van onze heerlijke buffetten in combinatie met een drankarrangement. 

Handbal teamuitje activiteiten

In onze verwarmde activiteitenkas kunnen er verschillende hilarische activiteiten gedaan worden met het handbalteam. Kies uit één van de unieke activiteiten die je nergens anders in Nederland kan doen zoals ‘Je Kan De Pot Op’ of het ‘Plankgas door de Kas’. Denk bij deze activiteiten aan: competitie, hilariteit, samenwerken en zo veel mogelijk punten scoren. Maar ook het Levend Tafelvoetbal en het ‘Mollenmeppen’ zorgt altijd voor veel fanatisme binnen sportteams. 

Boek nu uw handbalteamuitje!

Boek teamuitje