Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teamuitje voor hockeyteams

Teamuitje voor hockeyteams

Kom voor een teamuitje met jullie hockeyteam naar De Tuinderij! Kies voor het teamuitje met het hockeyteam voor de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’. Dit teamuitje voor hockeyteams zorgt ervoor dat jullie elkaar (nóg) beter leren kennen, er onderling beter wordt samengewerkt en dat er veel wordt gelachen met elkaar!

Hockeyteamuitjes bij De Tuinderij

Bij binnenkomst staat één van onze vriendelijke collega’s jullie op te wachten en neemt jullie mee naar ‘De Wurft’ waar verschillende zithoekjes zijn gecreëerd en waar jullie eventueel een potje kunnen tafeltennissen of air-hockeyen. Jullie starten dan met een kopje koffie of thee en daarbij een lekker stuk Oma’s appeltaart met slagroom. Komen jullie later in de middag of in de avond dan wordt jullie team ontvangen met een drankje en bittergarnituur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie nog even het seizoen doorspreken van jullie hockeyteam en dan is het tijd voor actie!

Uiteraard kan je ook na de activiteiten bij ons blijven te borrel en daarna lekker eten. In één van onze gezellige huiskamers kan voor een heerlijk buffet worden gekozen. Heb je alleen zin om te blijven borrelen? Dat kan ook! Met een hapje en een drankje kunnen jullie nog even het seizoen doorspreken. Ook hebben jullie nog de mogelijkheid om een spelletje te spelen op ‘De Wurft’.   

Hockeyteamuitje activiteiten

In onze verwarmde activiteitenkas kunnen er verschillende hilarische activiteiten gedaan worden met het hockeyteam. Kies bijvoorbeeld voor het ‘Mollenmeppen’ en Levend Tafelvoetbal, dit zorgt altijd voor veel fanatisme binnen sportteams. Ook hebben wij unieke activiteiten die je nergens anders in Nederland kan doen zoals ‘Plankgas door de Kas’ of ‘Je Kan De Pot Op’. Denk bij deze activiteiten aan:  samenwerken, hilariteit, competitie, de snelste tijd neerzetten en zoveel mogelijk punten scoren.

Boek nu uw hockeyteamuitje!

Boek teamuitje