Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Teamuitje voor voetbalteams

Teamuitje voor voetbalteams

Kom voor een teamuitje met jullie voetbalteam naar De Tuinderij! Kies voor het teamuitje met het voetbalteam voor de activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’. Dit teamuitje voor voetbalteams zorgt ervoor dat er onderling beter wordt samengewerkt, dat jullie elkaar (nóg) beter leren kennen en uiteraard dat jullie een hoop lol met elkaar hebben.

Voetbalteamuitjes bij De Tuinderij

Komen jullie in de middag of in de avond dan wordt jullie team ontvangen met een drankje en bittergarnituur. Het is ook mogelijk in ochtend de activiteiten bij ons te komen doen, dan worden jullie ontvangen met een kop koffie of thee en daarbij een lekker stuk Oma’s appeltaart met slagroom. Bij binnenkomst staat één van onze vriendelijke collega’s jullie op te wachten en neemt jullie mee naar ‘De Wurft’ waar verschillende zithoekjes zijn gecreëerd en waar jullie eventueel een potje kunnen tafelvoetballen of air-hockeyen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie nog even het seizoen doorspreken van jullie voetbalteam en dan is het tijd voor actie! 

Uiteraard kan je ook na de activiteiten bij ons blijven eten. Kies uit een van onze heerlijke buffetten in combinatie met een drankarrangement. Willen jullie alleen blijven borrelen? Dat kan uiteraard ook! Kies voor een borrelarrangement met onbeperkt drankjes en 4 stuks bittergarnituur per persoon. Tijdens de borrel kan er uitgebreid besproken wat er die middag allemaal is gebeurd in de activiteitenkas. 

Voetbalteamuitje activiteiten

In onze verwarmde activiteitenkas kunnen er verschillende hilarische activiteiten gedaan worden met het voetbalteam. Kies bijvoorbeeld voor het Levend Tafelvoetbal en het ‘Mollenmeppen’, dit zorgt altijd voor veel fanatisme binnen sportteams. Ook hebben wij unieke activiteiten die je nergens anders in Nederland kan doen zoals ‘Je Kan De Pot Op’ of het ‘Plankgas door de Kas’. Denk bij deze activiteiten aan: hilariteit, competitie, samenwerken en zo veel mogelijk punten scoren. 

Boek nu uw voetbalteamuitje!

Boek teamuitje