Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Origineel teamuitje

Originele teamuitjes bij De Tuinderij

Originele teamuitjes beleef je bij De Tuinderij! Gelegen op een prachtige locatie in het Westland vindt u hilarische en originele activiteiten die nergens anders te zien zijn. Klinkt WC-pot racen u bekend in de oren? Of scootmobiel racen? Het kan bij De Tuinderij! Hilariteit gegarandeerd. Of laat uw voetbaltechnieken zien in de ArenA of de Kuip met levend tafelvoetbal. Het originele teamuitje dat perfect is voor teambuilding!

Meer informatie over originele teamuitjes

Contact opnemen

Origineel teamuitje in Westland en Midden-Delfland

Naast onze originele activiteiten kunt u ook ons terrein verlaten voor een nostalgische kever tour door het prachtige Westland en Midden-Delfland. Heerlijk pruttelen en onderweg een kop koffie met appelgebak! Of een oergezellige boottour op een Westlandse veilingschuit door de Westlandse Wateren. Genieten van de zon! Bij De Tuinderij schiet u niets te kort voor het organiseren van een origineel teamuitje!

Volledig op maat verzorgde originele teamuitjes

Onze activiteiten lopen uiteen. Of u nu een actief of minder actief teamuitje wil organiseren. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden, zodat we uw originele teamuitje helemaal op maat samen kunnen stellen.

De Tuinderij: dé locatie voor originele teamuitjes!

De Tuinderij is een unieke locatie dat u nergens anders ziet. We zijn gehuisvest in een echte Westlandse kas (tuinderij!) welke volledig is omgebouwd tot betoverende locatie met veel verschillende activiteiten en nostalgische feestzalen. Alles wordt volledig verzorgd en heel het bedrijf beleeft een fantastische dag. Dit en nog meer factoren, zoals ons altijd vriendelijke personeel, maken De Tuinderij perfect voor het organiseren van originele bedrijfsuitjes en teamuitjes!

Een overzicht van onze originele teamuitjes

Organiseert u een teamuitje? Bekijk hier de meest populaire originele teamuitjes. Wilt u een teamuitje combineren met een borrel of buffet? Lees hier over de mogelijkheden.

Teamuitjes in de omgeving van elke grote stad!

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje of teamuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teamuitjes voor kleine- en grote groepen.

Op zoek naar een teamuitje in een van de volgende plaatsen?

Teamuitje AmsterdamTeamuitje BredaTeamuitje DelftTeamuitje Den Haag, Teamuitje DordrechtTeamuitje GoudaTeamuitje LeidenTeamuitje RotterdamTeamuitje ScheveningenTeamuitje SchiedamTeamuitje op het strandTeamuitje UtrechtTeamuitje Wassenaar en Teamuitje Zoetermeer