Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Actieve teamuitjes

Actieve teamuitjes bij De Tuinderij

Bent u op zoek naar een actief teamuitje? Wilt u uw team actief, fit en gemotiveerd houden? Boek dan een van de actieve teamuitjes bij De Tuinderij!
Wat dacht u van een workshop ‘schapenhoeden’, communicatie is hier de manier om uw doel te bereiken. Bent u liever weersonafhankelijk boek dan een van onze hilarische actieve binnenactiviteiten. Ideaal om uw teamuitje actief te houden. Levende tafelvoetbal of Plankgas door de Kas. Het roept niet alleen een hoop hilariteit op, maar het houdt uw team ook actief en fit. Boek nu uw actieve teamuitje bij De Tuinderij!

Unieke ideeën voor een Actief Teamuitje

Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u De Tuinderij aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke ideeën voor een actief teamuitje. De Tuinderij biedt compleet dag vermaak voor jong & oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals WC Pot Race, Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Levend 4 op ’n rij. Uw houdt uw team met deze activiteiten actief & fit. Weersonafhankelijk, hilarisch, actief en voor iedere leeftijd. Dé aanrader voor uw teamuitje. Naast uw actieve en hilarische bedrijfsuitje kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Bekijk al onze hilarische en unieke activiteiten via de knop hieronder. 

Compleet & uniek aanbod, ideaal voor een actief teamuitje

De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud, geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen. Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is en erg knus en sfeervol. Vanaf 15 personen tot 450 personen verzorgen wij actieve teamuitjes, compleet verzorgt! Tijdens het buffet heeft uw gezelschap een eigen huiskamer met aansluitend terras. Wij werken met vrij consumptie gebruik, ideaal voor teamuitjes, het houdt uw team actief in een ongedwongen sfeer. De Tuinderij is bekend met grote actieve teamuitjes om alles geheel van A tot Z te organiseren.

Houd uw team actief en boek diverse activiteiten

Wat dacht u van de volgende actieve activiteiten; Verhuur van: VW Kevers, Solex Tours Westland, Big Daddy ‘E-Kickbikes’ of hilarische indoor activiteiten zoals; Plankgas door de Kas (Scootmobielrace), Wc-Pot Race, Levend Tafelvoetbal, Levend 4 op ’n rij, Zweefbalspel, Sumoworstelen, Touwdouwen. Voor meer actieve activiteiten voor uw teamuitje of meer informatie over onze binnen activiteiten klik op onderstaande knop.

Boek nu uw actieve teamuitje!

Naast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. Denk hierbij aan tafeltennissen, joule, tafelvoetbal, airhocky, dammen, schaken, etc. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen. Op deze manier ondervinden uw collega’s meer interactie tijdens het teamuitje. Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu voor uw actieve teamuitje bij De Tuinderij.
Neem vrijblijvend via het volgende contactformulier contact met ons op!