Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje Teambuilding

Bekijk onze activiteiten

Teambuilding voor bedrijven is hot! Bent u op zoek naar een unieke locatie om een perfect bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten te beleven? Kom dan langs bij De Tuinderij! In onze nostalgisch ingerichte activiteitenkas vindt u hilarische teambuilding spellen om de bedrijfsspirit op te krikken die ontzettend leuk zijn om te doen tijdens een bedrijfsuitje!

De unieke locatie heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag. Voor zowel kleine als grote groepen! Bekijk onze activiteiten om een goed beeld te krijgen van wat u te wachten staat tijdens een bedrijfsuitje met teambuilding bij De Tuinderij! 

Teambuilding activiteiten

Bekijk activiteiten

Bedrijfsuitje teambuilding met unieke binnenactiviteiten

Teambuilding voor bedrijven is erg goed voor de werksfeer! De combinatie van plezier, hilariteit en competitiviteit zorgt ervoor dat de teambuilding bedrijfsuitje bij De Tuinderij om nooit te vergeten zijn. Heeft u bijvoorbeeld wel eens op een WC-pot tegen uw collega's geracet of met scootmobiels op twee wielen over heuvels gescheurd? Het kan allemaal met een bedrijfsuitje met teambuilding! 

Met dit bedrijfsuitje teambuilding geniet u van hilarische, unieke binnenactiviteiten. Wij bieden een complete dag vermaak voor jong & oud. In de activiteitenkas vindt u hilarische activiteiten, zoals WC Pot Race (Je Kan De Pot Op), Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel en Levend 4 op ’n rij. Stuk voor stuk uniek! Dit zijn activiteiten die u alleen bij De Tuinderij ziet en die uw bedrijfsuitje in de herfst compleet maken. Van teambuilding tot competitieve spelen, een bedrijfsuitje bij De Tuinderij heeft het allemaal!

Wilt u meer informatie over deze teambuilding activiteiten! Bekijk al deze activiteiten hieronder of klik op onderstaande knop voor ons complete aanbod bedrijfsuitje teambuilding activiteiten!

WC-pot race > Je kan de pot op!

Unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien! Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een badjas (ieder team een eigen kleur), op de WC-pot, naast zijn/haar ‘paaltje’ staan die dezelfde kleur heeft. Wat is de bedoeling? Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs!

De WC-pot race is één van de populairste activiteiten voor het boeken van uw bedrijfsuitje teambuilding! Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie. 

Levend tafelvoetbal

Waar vind je dit? De ‘Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! U mag gelukkig zelf uw voorkeur uitspreken. In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze voetbalbakken. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat! Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Een hilarisch spel voor alle leeftijden en perfect voor bedrijfsuitjes met teambuilding!

Scootmobiel race > Plankgas door de kas

Ook de scootmobielrace is werkelijk waar uniek in Nederland! Deze hilarische activiteit is perfect voor bedrijfsuitjes met teambuilding. De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen zijn scootmobielen. Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien. Welk team rijdt er als eerste over de finish? 

Klik op onderstaande knop voor meer informatie over de scootmobiel race!

Dé locatie voor teambuilding met een bedrijfsuitje

De Tuinderij is dé locatie voor teambuilding tijdens een bedrijfsuitje. Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u onze prachtige locatie aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Onze activiteitenkas is heel het jaar door toegankelijk.

Wij bieden héél het jaar door bedrijfsuitjes met teambuilding activiteiten! Ideaal dus voor uw unieke bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten. Weersonafhankelijk en verwarmd in de winter! Ook in de zomer is de kas toegankelijk en wordt de kas afgekoeld tot een heerlijke temperatuur én kunt u lachen, gieren en brullen met onze buitenactiviteiten! Naast uw actieve en hilarische bedrijfsuitje kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Boek uw bedrijfsuitje teambuilding dan snel!

Uniek bedrijfsuitje met borrel, buffet of winterbarbecue. Compleet voor teambuilding!

Geniet van een heerlijke borrel met buffet of winterbarbecue tijdens uw bedrijfsuitje met teambuilding. De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is. Bovendien geeft dit een erg knus en sfeervol gevoel in de herfst voor een uniek bedrijfsuitje. Tijdens het buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras. Wij beschikken tevens over een overkapping zodat we in de koude maanden ook ‘winterbarbecues’ kunnen organiseren om een uniek bedrijfsuitje in deze maanden aan te kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje met teambuilding? Neem contact op! We staan u graag te woord met informatie.

Teambuilding voor Bedrijven

Neem contact op

Oud-Hollandsche spelen met een bedrijfsuitje teambuilding

Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. Denk hierbij aan tafeltennissen, joule, tafelvoetbal, airhockey, dammen, schaken, etc. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen. De spelen op De Wurft zijn onbeperkt te spelen en staan garant voor plezier en vertier! Ideaal voor teambuilding of uw bedrijfsuitje. Daag uw collega’s uit en ga de competitie aan. Wanneer jullie uitgeput zijn is er de mogelijkheid om bij te komen in ons unieke Solex museum. Aansluiten kunt uw genieten van een van onze heerlijke buffetten of barbecues. Compleet dagvermaak voor uw bedrijfsuitje of teambuilding!

Maak kennis met De Tuinderij!

Bekijk alles over De Tuinderij

Boek uw bedrijfsuitje teambuilding

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje bij
De Tuinderij. Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. Wij staan u graag te woord met informatie. Wij denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Wij zijn bekend met teambuilding en werken hier graag aan mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of boek nu!