Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Bedrijfsuitje in de zomer

Unieke bedrijfsuitjes in de zomer

Bent u opzoek naar een uniek bedrijfsuitje in de zomer? Dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. In de uitgestrekte polder van het Westland en op de rand van het Midden-Delfland kunt u De Tuinderij vinden. Ook is de locatie gelegen aan het water waardoor u even weg bent uit alle drukte. De zomer is een perfect seizoen om een bedrijfsuitje te organiseren. Door het lekkere weer zijn er in de zomer veel verschillende activiteiten te boeken voor uw bedrijfsuitje. Door de vele mogelijkheden in de zomer kunt u gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje bij de Tuinderij organiseren.

Contact opnemen

De Tuinderij

Activeiten voor een bedrijfsuitje in de zomer

In de zomer is er genoeg keuze uit de verschillende bedrijfsuitjes die worden aangeboden bij De Tuinderij. Ga op pad met een Solex, E-Kickbike step, Kever of rondvaart om de mooie omgeving rond om de Tuinderij te ontdekken. Ook zijn deze activiteiten met elkaar te combineren zoals de SolexTour met de rondvaart. Door beide activiteiten te combineren wordt er voor gezorgd dat het gezelschap een onvergetelijk bedrijfsuitje heeft!

Ook op de locatie zelf zijn er veel verschillende leuke activiteiten te doen in de zomer. De activiteit ‘Lopen over water’ is één van de unieke activiteiten die in de zomer een groot succes is bij bedrijfsuitjes. Afsluiten met een drankje op terras zorgt voor een complete dag.

 

Bekijk alle activiteiten

Boek uw bedrijfsuitje

Borrel en buffet bedrijfsuitje in de zomer

Na afloop van het bedrijfsuitje heeft u de mogelijkheid om op dezelfde locatie te blijven borrel en eten. Met het gezelschap heeft u altijd een eigen zaal en een eigen terras tot uw beschikking. Op dit terras kan er bij lekker weer worden genoten van een heerlijk buffet zoals een uitgebreid BBQ-buffet. Ook heeft u keuze uit andere heerlijke zomerse buffetten zoals een tapas-buffet of Caribisch-buffet. Buiten staat een bar waar de drankjes worden afgehaald. De lange zomeravonden zorgen ervoor dat het een bedrijfsuitje wordt om niet te vergeten!

 

Boek uw bedrijfsuitje in de zomer

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje in de zomer bij De Tuinderij. We staan u graag te woord met informatie. We denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje in de zomer samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Nu boeken