Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje in de lente

Leuke bedrijfsuitjes in de lente

Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje in de lente? Dan bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres!
Na een lange regenachtige winter is het hoog tijd dat er weer een bedrijfsuitje wordt georganiseerd in de lente. De Tuinderij heeft 11.000 m2 aan activiteiten, zalen en terrassen te bieden. Programma’s kunnen volledig naar wens worden samengesteld en voor iedere doelgroep is er wel wat te beleven bij De Tuinderij! Door de vele mogelijkheden zal u gegarandeerd een geslaagd bedrijfsuitje in de lente hebben.

‘Big Daddy Tour’ bedrijfsuitje in de lente

In de lente is het eindelijk weer tijd om bedrijfsuitjes in de buitenlucht te organiseren. Het wordt weer langer licht waardoor er meer gebruik gemaakt kan worden van o.a. de E-kickbike. De E-kickbike is een elektrisch aangedreven step die wel 30 km/h kan bereiken. Ga lekker de natuur in met de E-Kickbike step en geniet van de mooie omgeving met de boerenland route. Perfect voor een bedrijfsuitje in de lente.

Of kies juist voor een route naar de historische stad Delft. Onderweg kan er een drankje gedronken worden op een terras in Delft of stop juist in de rustige polder. Nieuw is onze ‘Big Daddy EscapeTour’. Onderweg moet u verschillende leuke opdrachten uit voeren om uiteindelijk de code te ontcijferen. De leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje in de lente.

Boek uw bedrijfsuitje

Contact opnemen

Kevertour bedrijfsuitje in de lente

Kies voor een geheel verzorgde Kevertour als bedrijfsuitje in de lente. Bij de Kevertour kunt u kiezen uit verschillende routes. Rij een rondje om de mooie omgeving van het Westland te ontdekken met de ‘Westland route’. Twee keer heeft u de mogelijkheid om onderweg een bakkie op het terras te drinken. Perfect voor een bedrijfsuitje in de lente! Bent u meer in voor actie? Kies dan voor onze ‘Westland Puzzeltocht’ waar de hersenen gekraakt moeten worden. Of bent u meer in voor hilariteit en competitie? Daar hebben wij de ‘VW Kever Rally’ voor bedacht, met verschillende originele opdrachten die per telefoon worden ingestuurd. Met deze verschillende routes wordt elk bedrijfsuitje in de lente uniek!

 

Boek uw bedrijfsuitje in de lente

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje in de lente bij De Tuinderij. We staan u graag te woord met informatie. We denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje in de lente samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!