Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje in de herfst

Unieke bedrijfsuitjes in de herfst

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de herfst? Boek uw bedrijfsuitje dan bij De Tuinderij! In onze verwarmde kas bieden wij hilarische binnenactiviteiten die het hele jaar door toegankelijk zijn. Zowel qua temperatuur als verlichting in de herfst bieden wij unieke bedrijfsuitjes aan. De Tuinderij biedt bedrijfsuitjes het héle jaar rond, dus ook in de herfst! De locatie heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag vermaak. Met hilarische activiteiten en spelen, overheerlijk eten en drinken en vriendelijk personeel komen jullie de dag zeker door tijdens een bedrijfsuitje in de herfst! Bekijk onze bedrijfsvideo voor een korte indruk of neem direct contact op!

Dé locatie voor bedrijfsuitjes in de herfst

De Tuinderij is dé locatie voor bedrijfsuitjes in de herfst. Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u onze prachtige locatie aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie met unieke bedrijfsuitjes in de herfst. Onze activiteitenkas is het hele jaar door verwarmd, ideaal dus voor uw unieke bedrijfsuitje in de herfst. Weersonafhankelijk en verwarmd! Naast uw actieve en hilarische bedrijfsuitje in de herfst kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze bufetten

Bedrijfsuitje in de herfst met unieke binnenactiviteiten

Met een bedrijfsuitje in de herfst geniet u van hilarische, unieke binnenactiviteiten. Wij bieden een complete dag vermaak voor jong & oud. In de verwarmde kas vindt u hilarische activiteiten, zoals WC Pot Race (Je Kan De Pot Op), Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel en Levend 4 op ’n rij. Stuk voor stuk uniek! Dit zijn activiteiten die u alleen bij De Tuinderij ziet en die uw bedrijfsuitje in de herfst compleet maken. Van teambuilding tot competitieve spelen, een bedrijfsuitje in de herfst bij De Tuinderij heeft het allemaal! Bekijk de activiteiten hieronder voor meer informatie.

Boek uw bedrijfsuitje

Contact opnemen

In de herfst een uniek bedrijfsuitje met borrel, buffet of winterbarbecue

Geniet van een heerlijke borrel met buffet of winterbarbecue tijdens uw bedrijfsuitje in de herfst. De locatie is ingericht met 5 gezellige huiskamers, in stijl van de jaren '60. Voor jong & oud geeft dit gelijk een gevoel van thuiskomen (of bij opa & oma op de koffie). Al deze huiskamers hebben een andere grootte, waarbij we aan de hand van het aantal personen bekijken wat het meest geschikt is. Bovendien geeft dit een erg knus en sfeervol gevoel in de herfst voor een uniek bedrijfsuitje. Tijdens het buffet heeft uw gezelschap dus een eigen huiskamer met aansluitend terras. Wij beschikken tevens over een overkapping zodat we in de herfst en overige koude maanden ook ‘winterbarbecues’ kunnen organiseren om een uniek bedrijfsuitje in deze maanden aan te kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in de herfst? Neem contact op! We staan u graag te woord met informatie.

Oud-Hollandsche spelen met een bedrijfsuitje in de herfst

Daarnaast bieden we nog de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze spelen op 'De Wurft'. Denk hierbij aan tafeltennissen, joule, tafelvoetbal, airhockey, dammen, schaken, etc. We noemen onze locatie ook wel een 'Oud Hollands/Westlands museum', waar men op het gemak rond kan struinen. De spelen op De Wurft zijn onbeperkt te spelen en staan garant voor plezier en vertier! Daag uw collega’s uit en ga de competitie aan. Wanneer jullie uitgeput zijn is er de mogelijkheid om bij te komen in ons unieke Kreidler museum.

Boek uw bedrijfsuitje in de herfst

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje in de herfst bij De Tuinderij. We staan u graag te woord met informatie. We denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje in de herfst samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!