Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Bedrijfsuitje in de winter

Gezellige bedrijfsuitjes in de winter

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de winter? Dan bent u bij de Tuinderij aan het juiste adres. Het is een mooi moment om een bedrijfsuitje te organiseren in de donkere tijden. Er is een divers aanbod van verschillende activiteiten in combinatie met een heerlijk (lunch)buffet voor een bedrijfsuitje in de winter. Kies bijvoorbeeld uit verschillende hilarische activiteiten in de verwarmde kas en geniet daarna van een borrel en buffet in één van onze knusse huiskamers. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de winter.

Activiteiten voor een knus bedrijfsuitje in de winter

In de winter zijn er verschillende hilarische activiteiten te boeken in de verwarmde kas voor uw bedrijfsuitje. Daarnaast is de kas verlicht waardoor er een gezellige sfeer hangt. De hilarische activiteiten oftewel het arrangement ‘Helemaal Goud’ zijn heel divers waardoor iedereen plezier beleefd aan deze activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor de activiteit ‘Je Kan De Pot Op’ en race op een gemotoriseerde WC-Pot door de kas! Ook is er gedacht aan een bedrijfsuitje in de winter die wat minder actief is. Ga met het gezelschap onder leiding van een echte quizmaster onderling de strijd aan met een Pub-Quiz of muziekbingo. Uiteraard gebeurd dit onder het genot van een hapje en een drankje. Deze activiteiten zorgen gegarandeerd voor een vermakelijke bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje in de winter met unieke binnenactiviteiten

Boek uw bedrijfsuitje

Contact opnemen

Borrel & buffet in de winter

Na afloop van het bedrijfsuitje loopt u in één keer door naar uw eigen gezellige jaren ’60 huiskamer. De activiteiten en deze gezellige huiskamers zijn allemaal te vinden onder één dak. Voor het eten heeft u een ruime keuze uit diverse buffetten die door verschillende lokale cateraars worden bereid. Voor elk gezelschap van uw bedrijfsuitje zal daardoor een buffet naar wens tussen zitten. Kies voor een winter BBQ met heerlijk vlees van de slager. Of heeft u meer zin een ouderwets stamppot buffet met heerlijke gerechten uit oma’s keuken?

Boek uw bedrijfsuitje in de winter

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje in de winter bij De Tuinderij. We staan u graag te woord met informatie. We denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje in de winter samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!