Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje binnen

Bedrijfsuitje binnen

Bij de Tuinderij bent u aan het juiste adres om binnen een bedrijfsuitje te organiseren. Binnen zijn er een divers aantal activiteiten om er een geslaagde dag van te maken. Deze activiteiten verschillen van een hilarische WC-potten race tot een gezellige Pub-Quiz. Het hele jaar rond zijn deze activiteiten te boeken. Alle activiteiten zijn voor jong en oud waardoor het bedrijfsuitje ook nog eens geschikt is voor een divers gezelschap. Daarnaast zijn er verschillende buffetten te boeken om het bedrijfsuitje binnen compleet te maken. U krijg daarbij een eigen huiskamer toegewezen met het gezelschap. Door de activiteiten te combineren met een borrel of buffet zal het bedrijfsuitje binnen een succes zijn!

‘Helemaal Goud’ binnen in de kas

Binnen in onze kas zijn verschillende activiteiten te vinden, ook wel arrangement ‘Helemaal Goud’. Deze activiteiten zorgen voor alleen maar hilariteit binnen het gezelschap. Binnen in de kas zijn 8 verschillende activiteiten te vinden zoals het Levend Tafelvoetbal, Levend 4 op ’n rij en Waar is de mol? Onze meest populaire activiteiten zijn ‘Plankgas door de Kas’ en ‘Je Kan De Pot Op’. De  activiteit ‘Plankgas door de Kas’ is uniek in Nederland en werkelijk nergens te zien. ‘Plankgas door de Kas’ is binnen in de kas van De Tuinderij te vinden. De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien. Een unieke activiteit voor een bedrijfsuitje binnen. 

Of denk bijvoorbeeld aan de activiteit ‘Je Kan De Pot Op’ voor uw bedrijfsuitje. Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours binnen in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een eigen kleur badjas, op de WC-pot, naast zijn/haar 'paaltje' staan. Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs. 

Leuke activiteiten voor binnen bedrijfsuitjes

Boek uw bedrijfsuitje

Contact opnemen

Pubquiz of muziekbingo met uw bedrijfsuitje binnen

Naast de activiteiten in de kas zijn er ook minder actieve opties zoals de Pub-Quiz en Muziekbingo. Deze activiteiten vinden binnen in één van onze huiskamers plaats. Deze quizzen worden geheel verzorgd door een echte quizmaster. De groep wordt opgedeeld in verschillende teams die tegen elkaar gaan strijden. Uiteindelijk gaat de winnaar er vandoor met een mooie prijs. Tijdens de Quiz maakt u gebruik van een onbeperkt drankarrangement en is te combineren met verschillende lekkere hapjes. De quiz kan gecombineerd worden met een borrel in de middag maar ook is het mogelijk om de quiz te combineren met het diner. Keuze uit o.a. verschillende lekkere soepjes, broodje hamburger, een puntzak patat en toetjes zorgen ervoor dat het arrangement compleet is. Het bedrijfsuitje binnen zal hierdoor helemaal naar wens samengesteld kunnen worden.

Buffet met het bedrijfsuitje binnen

Bij De Tuinderij zijn er binnen 6 verschillende huiskamers te vinden. Ieder gezelschap heeft een eigen huiskamer tot zijn beschikking. In deze huiskamers kan er geborreld en/of gegeten worden. Deze huiskamers zijn helemaal in de jaren ’60 sferen aangekleed. Denk aan oude meubels en accessoires van vroeger. Binnen in De Tuinderij is ook een museum te vinden waar oud-Hollandse relikwieën uit de jaren '60 staan. Van Solex tot Kreidler en van Oma's tafelkleed tot de kolenkachel. 

Kies voor uw diner uit één van onze heerlijke buffetten die door lokale cateraars worden bereid. Van BBQ-buffet in de zomer tot stamppot buffet in de winter. Daarna kan u genieten van een heerlijk ijsje uit onze ludieke ijswagen. Uw bedrijfsuitje binnen wordt hierdoor een groot succes!

Borrel met het bedrijfsuitje binnen.

Naast een buffet kunt u ook kiezen voor een gezellige borrel binnen in een van onze huiskamers voor uw bedrijfsuitje. Kies voor een onbeperkt drank arrangement met verschillende hapjes. Verschillende luxe koude hapjes zitten in het assortiment maar kunt u kiezen voor een lekker bittergarnituur. Uw bedrijfsuitje voor binnen kunt u dus op verschillende manieren invullen.