Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Creatief bedrijfsuitje

Creatief bedrijfsuitje

Bij de Tuinderij bent u op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar een creatief bedrijfsuitje. Een creatief bedrijfsuitje omvat alles waarbij samenzijn, gezelligheid, teambuilding en hilariteit samenkomt. De Tuinderij zorgt ervoor dat elke activiteit uniek én creatief zal zijn, of dit nou gaat om een Kevertour, Solextour, Steppentour, een van onze workshops of de activiteiten in de kas. Wanneer u bij de Tuinderij binnenloopt zal u zich verbazen over de entourage. De Tuinderij is gevestigd in een oude kas, het glas zal zorgen voor een bijzondere ervaring. Daarnaast is de locatie op een creatieve manier ingericht, dit zal u nergens anders tegenkomen. Denk aan veel spullen uit de jaren ’60 zoals oude meubels, oude brommers of tuinbouwwerktuigen uit die tijd.

Kevertours voor uw bedrijfsuitje

Wij bieden een standaard Kevertour aan waarbij u een leuk rondje door de omgeving van het Westland rijdt. Maar bent u nou juist opzoek naar een creatief bedrijfsuitje? Daarvoor hebben wij 2 leuke versies bedacht, de VW Kever Rally en de Westland Puzzeltocht. Bij beide versies verwachten wij van de deelnemers veel creativiteit. Bij de VW Kever Rally moet u doormiddel van het doorsturen  van foto’s die u onderweg maakt zoveel mogelijk punten scoren. Hoe creatiever de foto’s, hoe meer punten u verdient. U strijdt hierbij onderling met uw gezelschap, maar ook wordt er online een ranking bijhouden. Bij de Westland puzzeltocht bent u meer bezig met het oplossen van puzzels en het maken van opdrachten. Maar zonder creativiteit zal u niet de meeste punten behalen! Genoeg mogelijkheden voor het bedrijfsuitje met creativiteit. 

Bedrijfsuitjes te combineren met eten

Boek uw bedrijfsuitje

Contact opnemen

Solextour voor uw bedrijfsuitje

Bij de Solextour wordt u bij ons altijd ontvangen in onze garderobe voordat u op de Solex stapt. Want u gaat bij ons gekleed in de ‘Tand des Tijds’. Kies uit verschillende (lange) leren jassen, bont jassen, mutsjes en pothelmpjes. De verkleedpartij zorgt voor de complete en unieke ervaring voor uw creatieve bedrijfsuitje. Wilt u aan de Solextour nog een extra stukje creativiteit toevoegen? Dan kunt u kiezen voor de Take-One-Actie Tour. Onderweg moeten er verschillende opdrachten worden uitgevoerd, waarbij men onderling de strijd aan gaat in creativiteit. Hoe creatiever en gekker de uitvoering van de opdracht, hoe meer punten er als team worden verdient. Deze opdrachten worden op film vastgelegd en beoordeeld door het team van De Tuinderij. Na afloop worden (onder het genot van een borrel) de filmpjes terug gekeken, dit zorgt voor één en al hilariteit!

E-kickbiketour voor uw bedrijfsuitje

Met een elektrische aangedreven step op pad staat voor ultieme ontspanning tijdens uw bedrijfsuitje. Heeft u meer behoefte aan wat creativiteit? Dan is de Big-Daddy Escape Tour de juiste oplossing. Hierbij is het nodig dat de hersenen worden gekraakt. Alleen met een hoop creativiteit kan er ‘ontsnapt’ worden uit deze tour. U moet alle opdrachten onderweg correct uitvoeren om zo de schatkist die op onze locatie staat te kunnen openen. Is dat gelukt? Dan staat er een mooie verrassing op jullie te wachten!

Creatieve workshops voor uw bedrijfstuitje

Bent u op zoek naar creatieve workshops voor uw bedrijfsuitje? Denk dan eens aan van onze workshops zoals de Roofvogelworkshop of de workshop Schapenhoeden. Dit zijn bijzondere workshops die nergens anders op deze manier worden georganiseerd. Bij dit creatieve bedrijfsuitje staat samenwerken en plezier centraal. De groep gaat zelf aan de slag en voert verschillende opdrachten uit. Deze workshops zorgen ervoor het men hun creativiteit moeten gebruiken tijdens het bedrijfsuitje!

Creatieve activiteiten in de kas

Bent u opzoek naar originele activiteiten voor uw bedrijfsuitje die u nergens anders kan vinden? Denk dan eens aan onze activiteiten in de kas. In de kas rijden er bijvoorbeeld levensechte gemotoriseerde WC-Potten rond. Deze activiteit hebben wij ‘Je Kan De Pot Op’ genoemd en is een heus succes met (creatieve) bedrijfsuitjes. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een badjas (ieder team een eigen kleur). Gedurende de race worden er WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega om het paaltje kan doen! Het team met de meeste punten wint de race.

Ook is er in deze kas onze activiteit ‘Plankgas door de Kas’ te vinden. Deze activiteit is creatief, uniek, hilarisch en nergens anders in Nederland te vinden. De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen zijn scootmobielen. Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in mee-scheurt, ringsteken en een bal door een basket gooien.

En niet te vergeten onze nieuwste activiteit ‘Waar is de Mol?’ het levensechte mollenmeppen. 6 spelers duiken op vanuit hun "Mole Holes" en stelen de ballen op het oppervlak. Pas op voor de speler in het midden, want hij of zij kan je terug in je hol slaan met de opblaasbare knuppel! De speler die de meeste ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel.