Spectaculair bedrijfsuitje

Zoek je een spectaculair bedrijfsuitje voor je team? De Tuinderij in Westland biedt complete uitjes die spektakel zullen garanderen!

Er is geen man of vrouw die deze stoere ‘E-Kickbike’ laat staan. Robuust, sterk en uniek! Dat zijn de elektrisch aangedreven ‘Big Daddy’ steppen van De Tuinderij. Een spectaculaire activiteit voor bedrijfsuitjes. Heerlijk uitwaaien tussen de polders van Midden Delfland of schitteren tussen de kassen van het Westland. Tijdens de ‘Big Daddy’ Tour laten wij u ergens op rijden waar u nog nooit eerder op  gereden heeft. Deze ware Eyecatcher op de weg is opvallend en rijdt bovendien energiezuinig. De ‘E-Kickebike Big Daddy Tour’ is het ideale uitje voor uw bedrijfsuitje. Boek deze activiteit compleet met barbecue in het voorjaar of de zomer bij De Tuinderij. Aansluitend na het unieke uitje kunt u heerlijk met uw bedrijf naborrellen en genieten op één van de zonnige terrassen. Als dat geen complete bedrijfsuitje is! Tevens biedt De Tuinderij tijdens uw barbecue de mogelijkheid om met uw bedrijf gebruik te maken van diverse gratis spelletjes. Daag uw collega uit voor een spectaculair potje tafeltennis of tafelvoetbal dat maakt uw bedrijfsuitje helemaal compleet.
De Tuinderij is gespecialiseerd in het aanbieden van complete spectaculaire bedrijfsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden en arrangementen voor bedrijfsuitjes!

Levend tafelvoetbal, spanning en spektakel bij De Tuinderij! Boek nu deze activiteit voor een spectaculair bedrijfsuitje!


Waar vind je dit? De Dirk Kuijt Kuip’ & ‘Johan Cruijff ArenA’ naast elkaar?! In 2 teams van 6 personen stapt men in één van deze ‘stadions’. De spelers zitten met hun polsen vast aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2 verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Gebruik de boarding en kijk wie er vrij staat. Speel samen tijdens dit spectaculaire bedrijfsuitje. We spelen net als het echte voetbal in 2 teams, uw teamdag wordt competitief en dat is goed voor de teamgeest.  Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom één groot spektakel. We werken met de nieuwste doellijntechnieken en ook de VAR wordt opgeroepen als dat nodig is. Uw bedrijfsuitje bij De Tuinderij in Westland wordt gegarandeerd spectaculair en een succes! 

Contact opnemen

Spectaculair bedrijfsuitje bij De Tuinderij

De Tuinderij verzorgt bedrijfsuitjes compleet. Spectaculaire activiteiten met aansluitend een barbecue of buffet. Dat is toch ‘Gewoon Uniek’.

De Tuinderij biedt complete uitjes voor bedrijfsuitjes, van jong tot oud. In de kas vindt u hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas (scootmobielrace), Wc-Pot race, Levend Tafelvoetbal, Zweefbalspel, Mollenmeppen, Sumoworstelen, Voetdarts ‘Uitschieten’ en 4 op ’n rij ‘Ballenrace’.
Dé spectaculaire aanraders voor uw bedrijfsuitje! Naast deze hilarische activiteiten kunt u bij De Tuinderij ook lunchen, borrelen of van één van onze buffetten genieten.

Bekijk alle activiteiten

Boek uw bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is een nieuwe activiteit bij De Tuinderij in het Westland. Deze activiteit levert gegarandeerd sensatie en spektakel op!

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft een nieuwe unieke variant met een leuk spelelement, namelijk: Ballenrace! Spectaculair voor bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes. ‘Ballenrace’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je
‘de tomaten’ (de ballen) niet te plukken maar te gooien. Dit spel wordt in teams én op tijd gespeeld. Ieder teamlid gooit met zijn/haar eigen kleur (rood of geel) door een basket. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je geen ‘4 op een rij’. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? 4 op ’n rij ‘Ballenrace’ is écht een aanrader voor jong & oud, uniek in Nederland en ideaal voor ieder bedrijfsuitje. 

Een bedrijfsuitje bij De Tuinderij, compleet én spectaculair!

Recreatieve Feestlocatie De Tuinderij in Westland staat al jaren bekend om zijn spectaculaire uitje. Zowel de particulieren als bedrijfsuitjes worden al jaren bediend en gasten vanuit heel Nederland komen voor de unieke uitjes. Diverse organisaties hebben door de jaren heen hun bedrijfsuitje bij De Tuinderij georganiseerd. De kracht van De Tuinderij in Westland is het complete aanbod van spectaculaire uitjes voor jong & oud. Van ‘busvervoer’ voor uw bedrijfsuitjes tot aan unieke activiteiten én aansluitend een barbecue of buffet met diverse catering op maat gewenst. De gastheren en gastvrouwen bij De Tuinderij kunnen het complete aanbod van een unieke bedrijfsuitjes voor u organiseren. Wenst u aansluitend een ‘feestavond’ om u bedrijfsuitje spectaculair af te sluiten, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Onze buschauffeur brengt u en uw collega’s aan het einde van het programma weer naar huis. De Tuinderij beschikt over eigen busvervoer. Dé locatie die complete bedrijfsuitjes inclusief eigen vervoer kan aanbieden, geheel in ‘Westlandse stijl’. Uniek én spectaculair in Nederland!

Voetdarts ‘Uitschieten’. Nieuw bij De Tuinderij en uniek in het Westland. Een activiteit die aansluitend bij een spectaculair bedrijfsuitje.

Een unieke combinatie van darten en voetbal! Schiet jij gemakkelijk in de roos? Of ben je beter in de 180’s? Probeer het nu met je voeten! Voetdarts ‘Uitschieten’ is voor iedere bedrijfsuitje een leuke uitdaging. Probeer met je team vanaf 501 zo snel mogelijk met een ‘dubbel uit te schieten’. De fanatieke mensen in uw team zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk te mikken. Maar pas op, de scheidsrechter bepaald de spectaculaire scores! Een gaaf bedrijfsuitje voor iedereen, of je nu wel of niet kan darten. Met deze ‘schietkansen’ blijft de totale score altijd een verrassing. Deze activiteit wordt ook weer in meerdere teams gespeeld, voor jong en oud een aanrader tijdens uw bedrijfsuitje bij  De Tuinderij in het Westland. Na al deze unieke én spectaculaire activiteiten gezellig bij willen kletsen onder het genot van een hapje en drankje? De Tuinderij biedt complete arrangementen met barbecue of een heerlijk warm/koud buffet. Informeer naar de mogelijkheden én arrangementen voor uw bedrijfsuitje. Garantie voor plezier en een spectaculair bedrijfsuitje!

Nu boeken

Onderlinge strijd tijdens een bedrijfsuitje levert spectaculaire momenten voor uw collega’s op. Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje!

Ga de ‘hilarische strijd’ met elkaar aan door middel van een geheel verzorgde quiz, gepresenteerd door een professionele Quizmaster, hij stelt jullie spectaculaire vragen! De inhoud van de quiz wordt eventueel speciaal afgestemd op uw team, daardoor is dit uitje ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Indien gewenst kunt u zelfs nog wat eigen inbreng leveren voor de quiz in de vorm van enkele vragen die specifiek betrekking hebben op uw collega’s, vrienden / familie, op die manier wordt de quiz dan nóg persoonlijker en spectaculairder! Maak uw bedrijfsuitje compleet en boek aansluitend na de activiteiten voor uw bedrijfsuitje een heerlijke buffet of barbecue om spectaculair af te sluiten. Wij bieden deze inclusief vrij-consumptiegebruik aan. Complete teambuildingsdagen bij De Tuinderij? Wij bieden diverse uitjes en arrangementen aan. Informeer naar de mogelijkheden.