Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Leuk bedrijfsuitje

Leuke bedrijfsuitjes beleeft u bij De Tuinderij

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij De Tuinderij zijn er vele mogelijkheden om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Het bedrijfsuitje kan uit verschillende binnen- of buitenactiviteiten bestaan. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om na de activiteiten bij ons te blijven borrelen of te eten in één van onze huiskamers, allen in jaren ’60 stijl.

Kom een spelletje spelen op ‘De Wurft’ of loop een rondje door het museum. Bij de Tuinderij heeft u voor een leuk bedrijfsuitje dus alles onder één dak! Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk ze snel!

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Leuk bedrijfsuitje binnen

Voor een leuk bedrijfsuitje binnen zijn er het hele jaar rond verschillende hilarische activiteiten te beleven in de (verwarmde) kas. In deze kas worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd waaraan je met collega’s mee kan doen. De activiteiten zijn voor jong en oud waardoor het leuke bedrijfsuitje geschikt is voor een divers gezelschap.

De activiteiten in de kas zorgen voor alleen maar hilariteit. Kies bijvoorbeeld voor een unieke activiteit op scootmobiels oftewel ‘Plankgas door de Kas’ of een te gekke activiteit zoals ‘Je Kan De Pot Op’ op onze gemotoriseerde WC-potten. Voor het leuke bedrijfsuitje zijn er ook minder actieve opties zoals de ‘Pub-Quiz’ die geheel wordt verzorgd door een echte quizmaster. In teams wordt er gestreden voor een mooie prijs.

Leuk bedrijfsuitje buiten

Geniet tijdens een leuk bedrijfsuitje van de mooie omgeving rondom De Tuinderij. Kies ervoor om op verschillende manieren de omgeving te ontdekken met o.a. een Solex, elektrische E-kickbike, Kever of met een rondvaart.

Het Midden-Delfland en het Westland staan bekend om zijn mooie omgeving met veel glastuinbouw en rustige polders. Wanneer het actieve gedeelte erop zit, kan er genoten worden van een hapje en drankje bij De Tuinderij. Blijf eten in één van onze gezellig huiskamers met een sfeervolle terras direct aan het water.

Activiteiten voor een leuk bedrijfsuitje

Hieronder vindt u slechts een greep van onze aanbod activiteiten. Al onze activiteiten zijn te boeken tijdens een leuk bedrijfsuitje. 

Boek uw leuke bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Wilt u met al het personeel een leuk bedrijfsuitje beleven? Neem dan contact met ons op en geef ons uw wensen door. We stellen de dag helemaal op maat samen. Of bekijk onze arrangementen. Voor ieder wat wils. Wacht niet langer en boek uw leuke bedrijfsuitje bij De Tuinderij!

Boek uw leuke bedrijfsuitje

Boek nu!

Bedrijfsuitje? De Tuinderij biedt leuke bedrijfsuitjes.

In Westland bevindt zich recreatieve feestlocatie De Tuinderij. De locatie voor leuke bedrijfsuitjes die zich ieder jaar richten op een aantal nieuwe activiteiten voor leuke bedrijfsuitjes. Het aanbod aan activiteiten moet uniek en variërend voor iedere leeftijd zijn. Denk bijv. een aan een indoor ‘Scootmobiel-wedstrijd’ genaamd ‘Plankgas door de Kas’, echt een aanrader voor een bedrijfsuitjes die vooral leuk en uniek moeten zijn.

Zoek je een bedrijfsuitje met leuke activiteiten, boek ‘4 op ’n rij ‘Ballenrace’.


Een nieuwe activiteit die De Tuinderij sinds kort aanbiedt is : 4 op ’n rij ‘Ballenrace’. Uniek in Nederland en onwijs leuk voor een bedrijfsuitje. We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. De Tuinderij heeft dit bekende spel tot een hoogte van ruim drie meter ontworpen met een leuk spelelement erin, namelijk: ‘Ballenrace’! Wie het beste mikt tijdens deze ‘race’ gooit het snelste ‘4 op ’n rij’.  ‘Ballenracen’ (dialect) is een ander woord voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je de tomaten ‘de ballen’ niet te ‘plukken’ maar te gooien. Belangrijk dat je goed mikt anders scoor je niet zómaar even ‘4 op ’n rij. Het is een strijd om met je team als eerste ‘4 op ’n rij’ te gooien, echter maakt dit spel je bedrijfsuitje echt leuk en spannend.  Dit spel wordt gespeeld in 2 teams van minimaal 5 personen per team. Van ieder team ‘gooit’ met zijn/haar eigen kleur bal (rood of geel). Om de beurt mag er door een van de teamleden gegooid worden, de ballen (tomaten) moeten door een basket worden gegooid. Gooi jij jou bal (tomaat) door de juiste basket dan ga je als snel richting de ‘vier op ’n rij’. Door goed te mikken kan je het je tegenstander knap lastig maken. Wordt jij met je team de ‘Ballenrace’ kampioen? Het zou leuk zijn als het je lukt! Als bedrijfsuitje is deze unieke activiteit sowieso een leuke toevoeging.

De Tuinderij biedt leuke bedrijfsuitjes voor jong & oud.


Ieder gezelschap is welkom bij De Tuinderij. Op onze locatie vindt u geweldige en hilarische activiteiten, zoals onze scootmobiel race of WC potten race. Ook kunt u onze E-Puch huren en het prachtige Westland en Midden-Delfland verkennen. De Tuinderij biedt niet alléén maar leuke activiteiten, maar is feitelijk ook één groot museum. Bent u op zoek naar activiteiten voor een leuk en geslaagd bedrijfsuitje? Daar hebben wij iets op gevonden. Terwijl uw gezelschap een leuke dag vol unieke activiteiten gepland heeft staan. Bieden wij aansluitend ook de mogelijkheid om rustig het leuke nostalgische museum van De Tuinderij te bewonderen. Terug in ‘de goede oude tijd’, daar heeft De Tuinderij een aantal leuke bedrijfsuitjes omheen verzonnen. Door het gehele bedrijf staan honderden brommers uit de jaren ’60 en ’70.  Inspanning en ontspanning gaan op deze wijze perfect samen voor een leuke en unieke dag. U bent vrij om gebruik te maken van onze ‘wurft’. Denk hierbij aan legendarische activiteiten zoals: Tafeltennis, Sjoelen, Tafelvoetbal of ‘Airhockey’. Daag u collega tijdens dit leuke bedrijfsuitje!


Leuke activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje? De Tuinderij biedt hilarische activiteiten voor unieke en leuke bedrijfsuitjes!


De Tuinderij biedt zowél leuke buiten als binnen- activiteiten aan voor ieders bedrijfsuitje. Wat dacht u van racen op een ‘Wc-Pot’ door de kas. Hilariteit gegarandeerd! Bestaat uw team uit leuke collega’s? Voor leuke activiteiten bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres. Tijdens ‘Wc-Pot Race’ rijdt u in teamverband op een gemotoriseerde ‘Wc-Pot’ en moet met uw team zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten kunt u verzamelen door zoveel mogelijk ‘Pluspunten’ te verzamelen. Dit leuke bedrijfsuitje wordt in teamverband gespeeld. Een leuke activiteit voor ieder gezelschap tijdens bedrijfsuitjes. Tijdens deze activiteit leert u uw collega’s tenminste écht goed kennen. Had u uw collega nou wel of niet goed ingeschat? Het zou wel leuk zijn, maar dat kan nog wel eens verrassend uitpakken. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje bij De Tuinderij komt u daar achter.
Wc-Pot Race noemen wij ook wel ‘Je kan de Pot op’, een leuke naam voor een ieder die de strijdt met zijn of haar leuke collega tijdens het bedrijfsuitje aangaat. Ieder team krijgt een ieder kleur ‘badjas’ toegewezen. Deze kleur correspondeert met de kleur van het paaltje waar je je ‘Pluspunten’ kunt verdienen. Echter is het juist de strijd om op de juiste wijze de ‘minpunten’ bij je collega om het paaltje te schuiven. Dit levert hilarische en leuke momenten op! Wij vragen dus om scherp en alert te zijn tijdens deze activiteit. De scheidsrechter zal bepalen of de activiteit op eerlijke wijze gespeeld wordt!

Of u nu wint of verliest, bij De Tuinderij houden wij het leuk. Heeft u na al die inspanning en fanatisme trek gekregen? Boek dan tijdig één van onze heerlijke (barbecue) buffetten aansluitend na de activiteiten voor een leuk bedrijfsuitje. Complete bedrijfsuitjes bij De Tuinderij, dat is toch ‘Gewoon Uniek’!