Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Leuk bedrijfsuitje

Leuke bedrijfsuitjes beleeft u bij De Tuinderij

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij De Tuinderij zijn er vele mogelijkheden om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Het bedrijfsuitje kan uit verschillende binnen- of buitenactiviteiten bestaan. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om na de activiteiten bij ons te blijven borrelen of te eten in één van onze huiskamers, allen in jaren ’60 stijl.

Kom een spelletje spelen op ‘De Wurft’ of loop een rondje door het museum. Bij de Tuinderij heeft u voor een leuk bedrijfsuitje dus alles onder één dak! Benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk ze snel!

Bekijk activiteiten

Hilarische activiteiten

Bekijk activiteiten

Leuk bedrijfsuitje binnen

Voor een leuk bedrijfsuitje binnen zijn er het hele jaar rond verschillende hilarische activiteiten te beleven in de (verwarmde) kas. In deze kas worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd waaraan je met collega’s mee kan doen. De activiteiten zijn voor jong en oud waardoor het leuke bedrijfsuitje geschikt is voor een divers gezelschap.

De activiteiten in de kas zorgen voor alleen maar hilariteit. Kies bijvoorbeeld voor een unieke activiteit op scootmobiels oftewel ‘Plankgas door de Kas’ of een te gekke activiteit zoals ‘Je Kan De Pot Op’ op onze gemotoriseerde WC-potten. Voor het leuke bedrijfsuitje zijn er ook minder actieve opties zoals de ‘Pub-Quiz’ die geheel wordt verzorgd door een echte quizmaster. In teams wordt er gestreden voor een mooie prijs.

Bekijk binnenactiviteiten

Leuk bedrijfsuitje buiten

Geniet tijdens een leuk bedrijfsuitje van de mooie omgeving rondom De Tuinderij. Kies ervoor om op verschillende manieren de omgeving te ontdekken met o.a. een Solex, elektrische E-kickbike, Kever of met een rondvaart.

Het Midden-Delfland en het Westland staan bekend om zijn mooie omgeving met veel glastuinbouw en rustige polders. Wanneer het actieve gedeelte erop zit, kan er genoten worden van een hapje en drankje bij De Tuinderij. Blijf eten in één van onze gezellig huiskamers met een sfeervolle terras direct aan het water.

Bekijk buitenactiviteiten

Activiteiten voor een leuk bedrijfsuitje

Hieronder vindt u slechts een greep van onze aanbod activiteiten. Al onze activiteiten zijn te boeken tijdens een leuk bedrijfsuitje. 

Boek uw leuke bedrijfsuitje bij De Tuinderij

Wilt u met al het personeel een leuk bedrijfsuitje beleven? Neem dan contact met ons op en geef ons uw wensen door. We stellen de dag helemaal op maat samen. Of bekijk onze arrangementen. Voor ieder wat wils. Wacht niet langer en boek uw leuke bedrijfsuitje bij De Tuinderij!

Neem contact op

Boek uw leuke bedrijfsuitje

Boek nu!