Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepenMet veel verschillende activiteiten beleeft iedereen een ontzettend leuke dag. Onze activiteiten zijn uniek en laten uw lachspieren overuren maken.

Van knotsgekke wc-pot races tot hersenkrakende pub-quizzen en van nostalgische solex tours tot sightseeing in het Westland. Niets is te gek bij De Tuinderij. Sluit de dag helemaal in stijl af met een heerlijke borrel/buffet of een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Kortom: een bedrijfsuitje voor grote groepen boek je bij De Tuinderij. Iedereen beleeft een dag lang plezier!  

Boek nu

Unieke activiteiten voor grote groepen

Bij De Tuinderij kunnen wij veel verschillende gezelschappen ontvangen. Maar zeker voor grote groepen is De Tuinderij dé locatie om een bedrijfsuitje te organiseren. De Tuinderij heeft 11.000 m2 aan activiteiten, zalen en terrassen te bieden. Doordat er zoveel ruimte is op onze locatie kunnen we gemakkelijk grote gezelschappen ontvangen. Het uitje kan daarom volledig naar wens worden samengesteld. Heeft u een gezelschap wat heel divers is? Combineer dan verschillende activiteiten met elkaar zodat er voor ieder wat tussen zit. De ene gaat tijdens het bedrijfsuitje wat actiefs doen en de ander kiest een activiteit die minder actief is. Daarna kan er afgesloten worden met een borrel/buffet waarbij iedereen kan bijpraten over de unieke activiteiten.

Op onze locatie in De Lier (Westland) vindt u hilarische en unieke activiteiten die ontzettend leuk zijn om te doen met grote groepen. Al deze activiteiten zijn perfect met elkaar te combineren. Er is voor ieder wat wils! Van sportieve activiteiten tot rustigere activiteiten. Iedereen kan meedoen waaraan hij of zij wil. Als iemand een activiteit niet mee wil of kan doen, zorgt dat niet voor belemmering voor de rest van de groep. Zo zorgen we ervoor dat de hele groep een ontzettend leuk bedrijfsuitje beleeft! Benieuwd welke activiteiten wij zoal te beleven zijn bij De Tuinderij? Bekijk ze hieronder! 

Meer informatie?

Neem contact op

Bedrijfsuitjes voor meer dan 150, 200 en 250+ personen

Bij De Tuinderij verzorgen we ieder bedrijfsuitje volledig op maat, waardoor we een onbeperkt aantal personen een fantastische dag laten beleven. Onze locatie bevindt zich in een echte Westlandse kas die is verdeeld in gezellige feestzalen in huiselijke jaren ‘70 stijl, een met hilarische spelletjes ingerichte ‘wurft’, een prachtig buitenterrein aan het water, een mooie volière, een historisch Kreidler museum en nog veel meer. Of u nu met 150, 200 of meer dan 250 personen een bedrijfsuitje wilt organiseren, bedrijfsuitjes voor grote groepen organiseer je bij De Tuinderij. Heb je minder dan 150 personen met het bedrijfsuitje? Ook voor bedrijfsuitjes van 100 personen bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres.

Voor groepen tussen de 100 – 500 personen worden de bedrijfsuitjes op maat gemaakt. We gaan met u rond de tafel om te luisteren naar uw wensen. Graag verzorgen wij samen met u een knallend bedrijfsfeest die geheel naar uw zin wordt samengesteld. Heeft u zelf goede ideeën? Dan luisteren wij daar graag naar. Maar uiteraard kunnen we u ook voorzien van advies, wij hebben namelijk jaren lange ervaring met het organiseren van grote bedrijfsuitjes bij De Tuinderij.

Ook voor de allergrootste bedrijfsuitjes kunt u terecht bij De Tuinderij

Ook voor de allergrootste bedrijfsuitjes is er altijd iets te regelen. We denken graag met u mee. Bijvoorbeeld een combinatie-bedrijfsuitje: de ene helft begint met een oer-gezellige vaartocht op een ouderwetse Westlandse veilingschuit en de ander trekt een zwart leren jas met bontmuts op en stapt op de brommende solex.

De twee groepen ontmoeten elkaar halverwege onder het genot van een heerlijk appelgebak met slagroom en drankje naar keuze. Hierna wordt de reis terug naar De Tuinderij omgewisseld vervolgd om de dag af te sluiten tijdens een knallend personeelsfeest of overheerlijke barbecue.

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Ontdek de omgeving met een grote groep

De Tuinderij is gelegen in een oase van rust, midden in de polder en langs het water. Aan het randje van het Midden-Delfland en in het Westland is onze unieke locatie te vinden. Het Westland staat bekend om de glastuinbouw en het Midden-Delfland om de mooie polders. Dit zorgt ervoor dat u bijzondere plekken tegen komt waar u normaal niks vanaf zal weten. Het is daarom echt een aanrader om deze omgeving te ontdekken met uw bedrijfsuitje met grote groep.

Dit kan bij ons op verschillende manieren zoals met een E-kickbike step, Solex, VW-Kever, Kagenaar (rondvaart boot) of met een Amerikaanse Blue Bird bus. Voor elke vervoersmiddel hebben wij een mooie route bedacht zodat elke tocht op een unieke manier wordt beleefd. Ook deze tochten kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat we grote groepen kunnen ontvangen. Uw bedrijfsuitje wordt daardoor helemaal op maat gemaakt en iedereen zal het naar zijn zin hebben. Het is uniek om zoveel keus te hebben wanneer op u zoek bent naar een bedrijfsuitje met grote groep.

Een bedrijfsuitje in huiselijke sferen

De Tuinderij bestaat uit meerdere ‘huiskamers’ waar u met het bedrijfsuitje kan blijven eten. De huiskamers zijn helemaal in jaren ’60 sferen ingericht wat zorgt voor een knusse uitstraling. Onze grootste huiskamer heeft ook de naam ‘De Tuinderij’ en hier kunnen we grote groep van minimaal  100 personen ontvangen. Deze huiskamer wordt voor verschillende dingen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie/thee en gebak of een uitgebreid (lunch)buffet. Onze buffetten worden geleverd door verschillende lokale cateraars die veel producten uit de omgeving gebruiken. Naast een buffet werken wij altijd met een all-in prijs voor de drank. De prijs is afhankelijk van het aantal uur wat u in de huiskamer zit. In de zomer kan u bij mooi weer gebruiken maken van een groot terras direct aan de huiskamer. De grote groep kan hierdoor met z’n alle buiten zitten. 

Overheerlijke borrel & buffet

Het bedrijfsuitje hoeft natuurlijk niet afgesloten te worden met een buffet. Wel is het te adviseren om aan het eind van het programma nog met zo’n grote groep uiteindelijk bij elkaar te komen. Sluit daarom het bedrijfsuitje af met een gezamenlijke borrel. Deze borrel kan op verschillende manier worden verzorgd. Kies bijvoorbeeld voor wat nootjes op tafel en verschillende rondes bittergarnituur. Uiteraard kan dit ook verder uitgebreid worden met verschillende koude hapjes, een puntzak patat of 3 stokjes kipsaté. Ook tijdens de borrel mag men zelf een drankje pakken uit de koelkast, wat zorgt voor meer beweging in de groep. 

Bekijk borrel/buffet

De Tuinderij: dé locatie voor bedrijfsuitjes voor grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen zijn soms lastig te organiseren. Er dient met veel verschillende dingen rekening te worden gehouden. Met een bedrijfsuitje voor grote groepen bij De Tuinderij heeft u deze zorgen niet. Onze prachtige locatie stelt ook voor grote bedrijven meer dan genoeg ruimte beschikbaar voor het organiseren van bedrijfsuitjes. Gezelligheid en teamwork staat voorop met bedrijfsuitjes voor grote groepen bij De Tuinderij.

Heeft u geen zin om op pad te gaan en blijft u graag met het gezelschap bij ons op de locatie? Ook dat is geen probleem met grote groepen. U kunt ervoor kiezen om met het bedrijfsuitje alle activiteiten af te huren die zich bevinden in onze grote activiteitenkas. Deze kas staat vol met alle activiteiten van het arrangement ‘Helemaal Goud’. Denk dan bijvoorbeeld aan de WC-pottenrace  ‘Je Kan De Pot Op’, de scootmobielrace ‘Plankgas door de Kas’, Het Levend Tafelvoetbalspel of het Levensechte mollenmeppen ‘Waar is de Mol?. In de zomer voegen wij ook nog de activiteit ‘Lopen over water’ toe, die buiten op het water plaats vindt. Wij maken een mooi doordraaisysteem voor deze activiteiten waardoor iedereen mee kan doen. 

Op onze locatie hebben wij ook nog workshops die u kan combineren met de activiteiten in de kas. Denk bijvoorbeeld aan de Roofvogel workshop of de workshop Schapenhoeden. Indrukwekkende workshops waar uw collega’s staan van te kijken. Plezier staat hierbij voorop maar ook een stukje teambuilding komt voor bij deze activiteiten.

Bedrijfsuitje boeken

Nu boeken