Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Zakelijk

Team- en bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Op zoek naar een uniek bedrijfs- of teamuitje voor jong & oud? Wij bieden unieke binnen- en buitenactiviteiten aan die u nergens anders zal vinden! Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u de mooiste locatie van Zuid-Holland aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Locatie.

Buitenactiviteiten lopen uiteen van SolexTours tot Rondvaarten en de kas vindt u onze hilarisch activiteit WC Pot Race. Naast uw actieve programma kunt u bij ons aansluitend lunchen, borrelen of kiezen uit één van onze buffetten. Liever vanaf huis of het bedrijf een uitje? Wij verzorgen ook uw uitje op locatie! Zowel de Solexen als de E-Kickbikes zetten we bij u op de stoep neer.

Lees meer over bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of teamuitjes bij De Tuinderij

Teambuilding

Teambuilding speelt een belangrijke rol tijdens uw bedrijfs- of teamuitje. Gewoon lol maken met elkaar is al een goede basis voor de teambuilding, wat bijvoorbeeld tijdens onze SolexTour of E-Kickbike Tour centraal staat.

Daarnaast speelt dit ook een rol bij onze overige activiteiten, maar zit er zeker competitieverband in bepaalde activiteiten. Vooraf gemaakte teams kunnen bijvoorbeeld onderling tegen elkaar strijden tijdens het WC Pot Race of de Pub Quiz.

Op zoek naar een educatief programma? De workshop Teambuilding met Roofvogels is een perfect uitkomst!

Bedrijfsfeesten en Personeelsfeesten

Personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren? Kom langs bij De Tuinderij: dé locatie voor uw personeelsfeest! In informele en ongedwongen sfeer wordt u verwelkomd op een prachtige locatie aan de Westlandse Wateren. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk wat wij hiermee bedoelen, want in deze gastvrije omgeving krijgt u direct het gevoel ‘thuis’ te zijn. Speciaal voor personeelsfeesten hebben we diverse huiskamers ingericht in de jaren ‘60 stijl. Organiseer uw personeelsfeest bij De Tuinderij en u bent gegarandeerd van oud ‘Hollandsche’ gezelligheid, zoals je dat gewend bent van de bezoekjes bij Oma. Nostalgie ten top! Na het ontvangst waar iedereen geniet van een kop koffie en stuk gebak staan de activiteiten van het personeelsfeest op de planning. En u heeft de keuze uit enorm veel activiteiten.

Heeft u een zakelijk jubileum te vieren? Boek uw personeelsfeest of bedrijfsfeest!

Vergaderlocatie

Bij De Tuinderij hebben we verschillende huiskamers, van groot tot klein. In de grootste huiskamer (genaamd 'De Tuinderij') kunnen gezelschappen tot ± 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ± 50 personen en De Eenruiter, Platglas & De Breedkapper voor ± 35 personen. Uiteraard is iedere vergadering uniek en verschilt de zaalopstelling dan ook van 'staand' tot 'theateropstelling'. We stemmen hierin graag de mogelijkheden met u persoonlijk af. We gaan & staan voor een volledige verzorging, van A tot Z.

Overnachten in de buurt

Op zoek naar een overnachting voor uw gezelschap?

Van der Valk Hotel Delft A4 heeft 14 februari jl. haar deuren geopend en ligt bij ons om de hoek!

Met dit hotel hebben wij een connectie en verwijzen we naar elkaar voor onze diensten.

We beschikken over eigen uniek busvervoer om uw gezelschap te halen en te brengen. In slechts 8 minuten staat u bij ons op de stoep voor een TOP-dag uit!