Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Top 5 ideeën voor het organiseren van een teamuitje

Top 5 ideeën voor het organiseren van een teamuitje

28-05-2019

Een teamuitje organiseren? Wij helpen u graag op weg! In dit blogartikel vindt u onze top 5 ideeën voor het organiseren van unieke teamuitjes voor u en uw team.

1 - Solex tour

U heeft ze misschien wel eens zien rijden. Ouderwetse solexen met vrolijke bestuurders in lange leren jassen. De solex tour van De Tuinderij is hét perfecte teamuitje voor in de zomer. Geheel gekleed in de ‘tand des tijds’ stapt u op de solex en verkent u al pruttelend de prachtige omgeving van het Westland en Midden-Delfland. Onderweg wordt tijd vrij gemaakt voor overheerlijk appelgebak en koffie. De solex tour duurt 3,5 uur.

Lees meer over Solex Tour

2 - Workshop schapenhoeden

Lukt het jullie om in teamverband een groep eigenwijze schapen een parcours af te laten leggen? Communicatie, visie en overleg staan centraal bij de workshop schapenhoeden. Na een demonstratie van de herder mogen jullie het zelf proberen. Een ding is zeker: hilariteit gegarandeerd!

Lees meer over schapenhoeden

3 - Lopen over water

Hoe lang kunnen jullie blijven staan OP het water? Met de activiteit ‘lopen over water’ gaan we het water op in plastic ballen. Behendigheid en evenwicht zijn belangrijke factoren, want het  valt zeker niet mee! Of het lukt of niet, een ding is zeker: lachen, gieren en brullen voor degene die in de bal loopt, maar ook zeker voor het publiek!

Lees meer over Lopen over Water

4 - Teambuilding met roofvogels

Maak kennis met de spectaculaire kunsten van roofvogels en uilen van de valkerij! Na de introductie door de valkenier worden eeuwenoude handelingen geleerd en zal één van de machtige vogels zelfs op uw handschoen landen. U komt er dus oog in oog mee te staan! Ook zullen de vogels een unieke show geven waarbij ze manoeuvres uitvoeren en rakelings langs u heen vliegen. Spektakel gegarandeerd!

Lees meer over Teambuilding met Roofvogels

5 - Rock ‘n Roll Esape

Waan je in een Amerikaans thriller tijdens de Rock ‘n Roll Escape bij De Tuinderij. Lukt het jullie om in één uur te ontsnappen uit een schoolbus om dit spectaculaire avontuur te overleven? De vier overvallers zullen er alles aan doen om dit te voorkomen!

Lees meer over Rock 'n Roll Escape

6 - Hilarische indoor spellen (EXTRA)

Idee 6 is een extraatje! Op onze locatie vindt u ook diverse spellen die ontzettend leuk zijn om te doen tijdens een teamuitje! Het zijn korte activiteiten en daarom perfect te combineren met elkaar, zodat jullie nog langer kunnen genieten van verschillende activiteiten tijdens jullie teamuitje. Bekijk hieronder onze indoor spellen voor teamuitjes!