Leuke vergaderlocatie

Leuke vergaderlocaties bij De Tuinderij

Leuke vergaderlocaties gezocht? De Tuinderij is dé leukste vergaderlocatie voor uw bedrijf. Van kleine tot grote vergaderruimtes, De Tuinderij biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om te vergaderen. Of u nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen, leuk wordt het zeker, want al onze vergaderruimtes zijn 100% uniek en volledig in jaren ‘60 stijl. Waan uzelf bij “oma op de koffie” en vergader met koffie of thee en koek of gebak. Of wat u wilt, want u kunt onbeperkt gebruik maken van onze self-serve koelkasten. Alles wordt geregeld, zodat jullie alle nodige inspiratie krijgen en met de allerbeste ideeën kunnen komen. Bovendien kunt u zelf bepalen hoe lang u vergadert en zijn alle vergadersessies te combineren met onze unieke en hilarische activiteiten!  Vergaderen bij De Tuinderij:

  • Leuke vergaderlocaties
  • In jaren ‘60 stijl
  • Self-serve drankjes
  • Vergader zolang u wilt
  • Vanaf 20 personen
Boek een ruimte

Leuke jaren ‘60 huiskamers voor leuke vergaderingen

Vergaderen saai? Niet bij De Tuinderij! Al bij aankomst op het terrein merkt u de hoe leuk onze locatie is. Een ouderwetse kas omgebouwd tot evenementenlocatie, volledig in jaren ‘60 stijl. Waan uzelf opnieuw (of voor het eerst) in de tijd van oma’s jeugd. Alsof de tijd heeft stilgestaan! Van gestoffeerde stoelen tot houten tafels en geborduurde kleedjes tot nostalgische radio’s. Wij hebben meerdere huiskamers voor groepen van verschillende groottes ter beschikking om in de kunnen vergaderen. Een leukere vergaderlocatie vind je niet snel ergens anders.

Bent u op zoek naar een leuke vergaderlocatie voor een leuke vergadersessie? Of wilt u uw zakenrelaties verrassen? Kom vergaderen bij De Tuinderij! Onze nostalgische huiskamers zijn stuk voor stuk leuke vergaderlocaties.

Leuke activiteiten voor leuke vergadersessies

Even pauze, een energieke start of even die lange zit uit de benen bewegen? Ervaar onze unieke en hilarische activiteiten en maak uw vergadering nog leuker! Hieronder vindt u een aantal van onze populairste activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden!

De Tuinderij: een leuke vergaderlocatie

U vindt De Tuinderij midden in de polder en langs het water. Bij binnenkomst krijgt u het gevoel alsof u zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in hartje Randstad en ervaart u een oase van rust. De Tuinderij heeft een nostalgische inrichting en ademt ontspanning en informaliteit. Perfect om op een ontspannen manier creatief te vergaderen.

Onze huiskamers lenen zich perfect als leuke vergaderlocatie en kunnen allemaal worden geboekt om te vergaderen. Geef uw situatie en wensen door en wij zullen een of meerdere van de leuke vergaderlocaties voor u reserveren. In de grootste huiskamer genaamd “De Tuinderij” kunnen wel 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ongeveer 50 personen en De Breedkapper, Platglas en De Eenruiter bieden ruimte voor 35 personen. Iedere huiskamer is uniek en de zaalopstelling verschilt van staand tot theateropstelling.

Leuke vergaderlocatie boeken?

Boek nu!

De Tuinderij: een leuke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een leuke vergaderlocatie? Recreatieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij tientallen bedrijven en instellingen die geheel verzorgd komen vergaderen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?