Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Huiskamers

De Tuinderij

Huiskamer ‘De Tuinderij’ is de grootste ruimte die wij beschikbaar hebben en is geschikt voor maximaal 250 personen. In de zaal bevinden zich twee gevulde koelkasten en glaswerk, zodat uw gasten ongedwongen een eigen drankje kunnen pakken. Daarnaast is de huiskamer voorzien van een beamer met scherm, audioapparatuur en een draadloze microfoon. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op het aangrenzende grote terras aan het water.

De opstelling van tafels en stoelen varieert per reservering, afhankelijk van de gelegenheid. Wij adviseren u graag hierover. Met behulp van kamerschermen passen we eenvoudig de ruimte aan, zodat de ruimte ook geschikt is voor kleinere gezelschappen. Voor gezelschappen onder de 90 personen raden we 'De Venlokas' aan.

De Venlokas

Na de Tuinderij is 'De Venlokas' onze op een na grootste huiskamer en biedt plaats aan maximaal 90 personen. Deze ruimte grenst aan 'De Wurft', waar diverse activiteiten plaatsvinden, en heeft een mooi uitzicht op 'De Speeltuin' voor de kleintjes. In de zaal bevinden zich twee gevulde koelkasten en glaswerk, zodat uw gasten ongedwongen een eigen drankje kunnen pakken. Daarnaast beschikt de huiskamer over twee overkappingen die kunnen dienen als BBQ-ruimte en uitzicht bieden over de polders van Midden-Delfland.

Met een combinatie van zit- en statafels is deze veelzijdige huiskamer ideaal voor zowel jong als oud. De opstelling van tafels en stoelen varieert per reservering, afhankelijk van de gelegenheid. Wij adviseren u graag hierover. Met behulp van kamerschermen passen we de ruimte gemakkelijk aan, zodat deze ook geschikt is voor kleinere gezelschappen. Voor groepen onder de 50 personen raden we 'De Eenruiter' aan. 

De Eenruiter

Huiskamer ‘De Eenruiter’ biedt plaats aan maximaal 50 personen. In de zaal bevinden zich twee gevulde koelkasten en glaswerk, zodat iedereen ongedwongen een eigen drankje kan pakken. Met mooi weer kunt u gebruik maken van een eigen stuk terras of het aanliggende grasveld.

De opstelling van tafels en stoelen varieert per reservering, afhankelijk van de gelegenheid. Wij adviseren u graag hierover.

Platglas

Huiskamer ‘Platglas’ heeft een oppervlakte van 50m2 en biedt plaats aan maximaal 40 personen. In de zaal bevinden zich twee gevulde koelkasten en glaswerk, zodat iedereen ongedwongen een eigen drankje kan pakken. Met mooi weer kunt u gebruik maken van een eigen stuk terras of het aanliggende grasveld.

De opstelling van tafels en stoelen varieert per reservering, afhankelijk van de gelegenheid. Wij adviseren u graag hierover.

De Breedkapper

Na de aanbouw in 2014 is huiskamer ‘De Breedkapper’ in het leven geroepen Dit is onze kleinste huiskamer en biedt plaats aan maximaal 35 personen. In de zaal bevinden zich twee gevulde koelkasten en glaswerk, zodat iedereen ongedwongen een eigen drankje kan pakken. Daarnaast is de huiskamer voorzien van een beamer met scherm, audioapparatuur en een draadloze microfoon.

De opstelling van tafels en stoelen varieert per reservering, afhankelijk van de gelegenheid. Wij adviseren u graag hierover.

Wij verzorgen uw uitje tot in de puntjes!