Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Vergaderen in Corona-tijden - vanaf 19 november 2020

Veilig op afstand - vanaf 19 november

In deze roerige tijden op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Wij bieden de oplossing met diverse 'huiskamers' waar alle aanwezigen veilig op afstand met elkaar 'rond de tafel' kunnen.

Onze inspirerende vergaderlocatie wordt gekenmerkt door de in jaren ‘60 ingerichte huisstijl. Nostalgie ten top! Deze unieke vergadersessies buiten de deuren van de organisatie zorgen gegarandeerd voor nieuwe inspiratie.

Door onze grote oppervlakte en goed geventileerde ruimtes zit u bij ons veilig. In huiskamer 'De Tuinderij' & 'De Breedkapper' hangt een beamer + scherm + audioapparatuur waar u gebruik van kunt maken. Voor de andere ruimtes hebben wij een grote LCD-TV ter beschikking om uw vergadering te visualiseren. De zaalopstelling is afhankelijk van uw wensen.

Standaard is er koffie, thee & fris inbegrepen, waarbij u de vergadering kunt uitbreiden met een lunch.

De maximale groepsgrootte is 30 personen.

Neem contact op

Voeg één of meerdere activiteiten toe!

Zoals gezegd zijn onze vergadersessies uniek. Tijdens de vergadersessie kunt u namelijk met uw collega’s gebruik maken van onze hilarische activiteiten. Hoe uniek is het om een teambuildingsactiviteit te combineren met een vergadering in zo'n omgeving? Deze ongedwongen sfeer heeft u nog niet eerder ervaren en zal nieuw zijn voor de aanwezigen. 

Midden in de polder en langs het water krijgt u het gevoel alsof u in zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in het hart van de Randstad. Hier ervaart u een oase van rust. De nostalgische inrichting van De Tuinderij draagt daarnaast bij aan het ontspannen en informele gevoel... een feestje van herkenning.

De gezellige huiskamers van De Tuinderij lenen zich bij uitstek voor een vergadering en kunnen allen als 'vergaderlocatie' worden beschouwd. Wilt u de geboekte activiteiten koppelen aan een vergadering, zodat u hiermee een stukje teambuilding combineert? Bij De Tuinderij bieden we een breed scala aan hilariteit voor jong & oud! Deze activiteiten worden veelal gekozen door onze gasten: