Bijzondere vergaderlocatie

Bijzonder vergaderen bij De Tuinderij

Bijzondere vergaderlocatie gezocht? De Tuinderij is dé bijzondere vergaderlocatie voor uw bedrijf. Van kleine tot grote vergaderruimtes, De Tuinderij biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om te vergaderen. Of u nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen, bijzonder wordt het zeker, want al onze vergaderruimtes zijn volledig in jaren ‘60 stijl.

Waan uzelf bij “oma op de koffie” en vergader met koffie of thee en koek of gebak. Of wat u wilt, want u kunt onbeperkt gebruik maken van onze self-serve koelkasten. Bovendien kunt u zelf bepalen hoe lang u vergadert en zijn alle vergadersessies te combineren met onze unieke en hilarische activiteiten! Bijzonder he? Vergaderen bij De Tuinderij:

  • Bijzondere vergaderlocatie
  • In jaren ‘60 stijl
  • Self-serve drankjes
  • Vergader zolang u wilt
  • Vanaf 20 personen
Boek een ruimte

Unieke activiteiten voor een bijzondere vergadersessies

Even pauze, een energieke start of even die lange zit uit de benen bewegen? Ervaar onze unieke en hilarische activiteiten en maak uw bijzondere vergadering nog bijzonderder! Hieronder vindt u een aantal van onze populairste activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden!

Bijzondere jaren ‘60 huiskamers voor bijzondere vergaderingen

Vergaderen saai? Niet bij De Tuinderij! Al bij aankomst op het terrein merkt u de hoe bijzonder onze locatie is. Een ouderwetse kas omgebouwd tot evenementenlocatie, volledig in jaren ‘60 stijl. Waan uzelf opnieuw (of voor het eerst) in de tijd van oma’s jeugd. Alsof de tijd heeft stilgestaan! Van gestoffeerde stoelen tot houten tafels en geborduurde kleedjes tot nostalgische radio’s. Wij hebben meerdere huiskamers voor groepen van verschillende groottes ter beschikking om in de kunnen vergaderen. Een meer bijzondere vergaderlocatie vind je niet snel ergens anders.

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie voor een creatieve vergadersessie? Of wilt u uw zakenrelaties verrassen? Kom vergaderen bij De Tuinderij! Onze nostalgische huiskamers zijn stuk voor stuk bijzondere vergaderlocaties die u daarnaast kunt combineren met hilarische en unieke activiteiten!

Bijzondere vergaderlocatie boeken?

Boek nu!

De Tuinderij: een bijzondere vergaderlocatie

U vindt De Tuinderij midden in de polder en langs het water. Bij binnenkomst krijgt u het gevoel alsof u zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in hartje Randstad en ervaart u een oase van rust. De Tuinderij heeft een nostalgische inrichting en ademt ontspanning en informaliteit. Perfect om op een ontspannen manier creatief te vergaderen.

Onze huiskamers lenen zich perfect als bijzondere vergaderlocatie en kunnen allemaal worden geboekt om te vergaderen. Geef uw situatie en wensen door en wij zullen een of meerdere van de bijzondere vergaderlocaties voor u reserveren. In de grootste huiskamer genaamd “De Tuinderij” kunnen wel 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ongeveer 50 personen en De Breedkapper, Platglas en De Eenruiter bieden ruimte voor 35 personen. Iedere huiskamer is uniek en de zaalopstelling verschilt van staand tot theateropstelling.

Plankgas door de kas

Een bijzondere activiteit voor een bijzondere vergadering! Plankgas door de kas ofwel de bekende Scootmobiel Race van De Tuinderij! Trek je oude kloffie aan en race, geheel gekleed in de tand des tijds, op een echte scootmobiel zoals opa en oma!

In teams van twee gaan jullie in estafettevorm de strijd aan om zo snel mogelijk over het bijzonder leuke parcours te racen. Alleen er is nog een extra uitdaging! Zo moeten jullie onderweg obstakels langs waarbij techniek, beheersing en coördinatie essentieel zijn! Welk team haalt als eerst de eindstreep? Sensatie gegarandeerd! 

Lees meer

Bijzondere vergaderlocatie in het Westland

Vergaderen bij De Tuinderij is de perfecte manier om uw vergadering bijzonder te maken. Onze huiskamers bieden een uniek decor voor een bijzondere vergaderlocatie, waar u in een ontspannen sfeer kunt vergaderen en tegelijkertijd uw medewerkers kunt verrassen.

In deze huiskamers kunt u uw vergadering op een ongebruikelijke manier beleven. Het authentieke decor, de comfortabele zitbanken en de ambachtelijke accessoires zorgen ervoor dat u zich echt in een andere tijd waant. Hierdoor zult u zich ontspannen voelen, waardoor u beter in staat bent om te concentreren en te communiceren.

Daarnaast is De Tuinderij ook een ideale vergaderlocatie voor bedrijven die op zoek zijn naar iets nieuws. Vergaderen in een bijzondere omgeving zal ertoe leiden dat uw medewerkers zich meer gemotiveerd en productief voelen. Dit zorgt voor een betere sfeer tijdens de vergadering en een beter resultaat.

Kortom, vergaderen bij De Tuinderij is niet alleen bijzonder, maar ook een effectieve manier om uw vergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer, of naar iets nieuws en unieks, De Tuinderij is de perfecte locatie voor een bijzondere vergaderlocatie in het Westland. Bedrijven die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke vergaderruimtes zijn bij ons aan het juiste adres. Onze bijzondere vergaderlocaties bieden de perfecte mix van comfort en stijl voor een productieve en onvergetelijke vergadering. Hier kunt u met uw team samenwerken en tegelijkertijd kunt u zich ontspannen in een bijzondere sfeer. Vergaderen bij De Tuinderij in Westland betekent vergaderen in stijl. Laat u inspireren door onze bijzondere vergaderlocatie!

Vergadersessie boeken

De Tuinderij: een bijzondere vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Recratieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij tientallen bedrijven en instellingen die geheel verzorgd komen vergaderen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?