Bijzondere vergaderlocatie

Bijzonder vergaderen bij De Tuinderij

Bijzondere vergaderlocatie gezocht? De Tuinderij is dé bijzondere vergaderlocatie voor uw bedrijf. Van kleine tot grote vergaderruimtes, De Tuinderij biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om te vergaderen. Of u nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen, bijzonder wordt het zeker, want al onze vergaderruimtes zijn volledig in jaren ‘60 stijl. Waan uzelf bij “oma op de koffie” en vergader met koffie of thee en koek of gebak. Of wat u wilt, want u kunt onbeperkt gebruik maken van onze self-serve koelkasten. Bovendien kunt u zelf bepalen hoe lang u vergadert en zijn alle vergadersessies te combineren met onze unieke en hilarische activiteiten! Bijzonder he? Vergaderen bij De Tuinderij:

  • Bijzondere vergaderlocatie
  • In jaren ‘60 stijl
  • Self-serve drankjes
  • Vergader zolang u wilt
  • Vanaf 20 personen
Boek een ruimte

Bijzondere jaren ‘60 huiskamers voor bijzondere vergaderingen

Vergaderen saai? Niet bij De Tuinderij! Al bij aankomst op het terrein merkt u de hoe bijzonder onze locatie is. Een ouderwetse kas omgebouwd tot evenementenlocatie, volledig in jaren ‘60 stijl. Waan uzelf opnieuw (of voor het eerst) in de tijd van oma’s jeugd. Alsof de tijd heeft stilgestaan! Van gestoffeerde stoelen tot houten tafels en geborduurde kleedjes tot nostalgische radio’s. Wij hebben meerdere huiskamers voor groepen van verschillende groottes ter beschikking om in de kunnen vergaderen. Een meer bijzondere vergaderlocatie vind je niet snel ergens anders.

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie voor een creatieve vergadersessie? Of wilt u uw zakenrelaties verrassen? Kom vergaderen bij De Tuinderij! Onze nostalgische huiskamers zijn stuk voor stuk bijzondere vergaderlocaties die u daarnaast kunt combineren met hilarische en unieke activiteiten!

Unieke activiteiten voor een bijzondere vergadersessies

Even pauze, een energieke start of even die lange zit uit de benen bewegen? Ervaar onze unieke en hilarische activiteiten en maak uw bijzondere vergadering nog bijzonderder! Hieronder vindt u een aantal van onze populairste activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden!

De Tuinderij: een bijzondere vergaderlocatie

U vindt De Tuinderij midden in de polder en langs het water. Bij binnenkomst krijgt u het gevoel alsof u zich in een andere provincie waant, maar toch bent u in hartje Randstad en ervaart u een oase van rust. De Tuinderij heeft een nostalgische inrichting en ademt ontspanning en informaliteit. Perfect om op een ontspannen manier creatief te vergaderen.

Onze huiskamers lenen zich perfect als bijzondere vergaderlocatie en kunnen allemaal worden geboekt om te vergaderen. Geef uw situatie en wensen door en wij zullen een of meerdere van de bijzondere vergaderlocaties voor u reserveren. In de grootste huiskamer genaamd “De Tuinderij” kunnen wel 200 personen vergaderen. De Venlokas biedt ruimte voor ongeveer 50 personen en De Breedkapper, Platglas en De Eenruiter bieden ruimte voor 35 personen. Iedere huiskamer is uniek en de zaalopstelling verschilt van staand tot theateropstelling.

Bijzondere vergaderlocatie boeken?

Boek nu!

Plankgas door de kas

Een bijzondere activiteit voor een bijzondere vergadering! Plankgas door de kas ofwel de bekende Scootmobiel Race van De Tuinderij! Trek je oude kloffie aan en race, geheel gekleed in de tand des tijds, op een echte scootmobiel zoals opa en oma!

In teams van twee gaan jullie in estafettevorm de strijd aan om zo snel mogelijk over het bijzonder leuke parcours te racen. Alleen er is nog een extra uitdaging! Zo moeten jullie onderweg obstakels langs waarbij techniek, beheersing en coördinatie essentieel zijn! Welk team haalt als eerst de eindstreep? Sensatie gegarandeerd! 

Lees meer

De Tuinderij: een bijzondere vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Recratieve Feestlocatie 'De Tuinderij' denkt graag met u mee! Wekelijks ontvangen wij tientallen bedrijven en instellingen die geheel verzorgd komen vergaderen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in een van de volgende plaatsen?