Deze organisaties & particulieren gingen u o.a. voor.

Afgelopen vrijdag hebben we een geslaagd afdelingsuitje gehad, mede dankzij jullie geweldige organisatie. Ik heb inmiddels veel collega’s gesproken en iedereen is zeer te spreken over de locatie, de activiteiten met leuk en enthousiast personeel!
Bedrijfsuitje
Ernst & Young Nederland
Onze 50 jarig feest is al weer achter de rug we hebben een super avond gehad. Mede door jullie inzet was het geweldig het personeel enorm fijn om mee om te gaan. Ze zijn allemaal zeer spontaan en gezellig niets was te veel super we vertellen dit aan iedereen die niet zijn geweest. Doorgeven is de beste reclame als we iets willen vieren komen we zeker terug DANK ALLEMAAL voor ons een ongelofelijke beleving.
50 jarig huwelijksfeest
Dhr. & Mevr. Hofman
Wat hebben wij een fijn feest gehad. De gasten en wij waren vol lof over de locatie, het eten en alles wat er voor jullie bij komt. Wat een geweldig personeel, ze gaan hun gang je “hoort “ze niet, vragen dingen aan je zoals 'willen jullie even stilte voor het eten'. Dat komt niet meer voor, geweldig zo iets. En alles wat we besproken hadden, ook dat wat we de laatste week gevraagd hadden, (tomaat en komkommer) was er. Wij hebben het dus TOP gehad.
40 jarig huwelijksfeest
Dhr. & Mevr. Poot
Heel erg bedankt voor ons leuke teamuitje! Het was echt helemaal top, ik kan niets anders zeggen! Goede begeleiding door enthousiaste jongens bij de spellen, prettige communicatie met de organisatie en ook de catering was super. De spellen waren ook erg origineel, we hebben ontzettend gelachen! Mijn collega’s hebben het echt naar hun zin gehad, gezien alle positieve reacties die wij gisteren na het uitje en vandaag ook nog hebben gekregen.
Bedrijfsuitje
Bouwen Met Staal
Wij hebben het afgelopen zondag echt grandioos gehad bij jullie. BBQ was zeer goed verzorgd , aan alle wensen was gedacht en de gluten vrije gasten konden ook lekker meedoen met de BBQ. Vanuit mijn familie goede reacties gekregen op deze leuke lokatie! Wil jou bedanken voor het prettige contact vooraf en mij is opgevallen dat al jouw collega 's het plezier uitstralen in hun werk , daar krijgen de bezoekers energie van, echt heel goed!!!
Familiedag
Fam. Van Schie
Ik wil graag doorgeven dat wij allemaal ontzettend hebben genoten! De activiteiten, de BBQ, de medewerkers van de Tuinderij, de sfeer en de locatie…. Het klopte allemaal! Nogmaals, bedankt voor een super avond!
Teamuitje
TU DELFT
Wij lopen... onze toekomst tegemoet, staat er op de kaart van ons 50 jaar samen! Maar jullie staan al in de toekomst met service empathie vriendelijk en betrokkenheid,een toplocatie het was geweldig!
50 jarig huwelijk
Dhr. & Mevr. Brabander
Mede door jullie geweldige inbreng was ons feest bijzonder geslaagd. Iedereen, van jong (1 jaar) tot oud (84 jaar) had het enorm naar zijn /haar zin. 4 ½ uur was eigenlijk te kort en zo hoort het eigenlijk bij een feestje te zijn. De ontvangst, de bediening, de barbecue, de ijskar (de complete ambiance) was voor iedereen een geweldige verrassing. We zullen ons 40-jarig-jubileum hierdoor niet snel vergeten.
40 jarig huwelijksfeest
Dhr. & Mevr. Van den Boogerd
Het was heel erg leuk, we hebben zo genoten, vreselijk gelachen met elkaar tijdens de activiteiten. Complimenten voor jullie, het is top georganiseerd. Ik kon alles los laten en volop mee genieten, dat is een super gevoel. De bus was echt de kers op de taart. Heel erg bedankt daarvoor. Dankzij jullie is dit helemaal gelukt.
Teamuitje
Pieter van Foreest
Wat hebben we genoten en wat zijn we in de watten gelegd. Alles tot in de puntjes verzorgd en alles kon en was mogelijk. Wat de bediening betreft, ook helemaal super. Als ik wat aan ze vroeg was het meteen van, dat regelen we voor je, helemaal geen probleem en hup dan rende ze alweer. Zo leuk. Alle gasten waren ook dik tevreden. We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord. Al met al hebben we een top avond gehad. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Super bedankt, zeker voor herhaling vatbaar.
25 jarig huwelijksfeest
Marien & José Lagerwerf
We willen jullie even laten weten dat we afgelopen zondag een geweldig feest bij jullie hebben gehad. Onze gasten waren ook stuk voor stuk heel enthousiast. Jullie unieke locatie, de leuke activiteiten en het lekkere eten hebben grote indruk gemaakt. Het plank gas door de kas was zoals jullie al voorspeld hadden hilarisch en bij het levend tafelvoetbal kwam binnen de kortste keren een enorm fanatisme naar boven. Compliment ook voor jullie personeel; vriendelijk, gezellig en uiterst behulpzaam. Zij hebben zeker ook bijgedragen aan de feestvreugde. Het was in een woord Toppie!
50e verjaardag
Annemarie de Wilde
Ik wil jullie namens al mijn collega’s bedanken voor de ontvangst en begeleiding tijdens onze solex tour. Het begeleidingsteam verdient een dikke pluim voor het goede werk wat ze verricht hebben. Wij kijken terug op een geslaagd uitje wat de team geest weer heeft versterkt. BEDANKT.
Teamuitje
TNO
Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van ons feest op 1 juli 2018. Onze gasten waren verrast en enthousiast over de locatie en verzorging. Het buffet en de bediening was fantastisch. Nogmaals bedankt dat jullie ons 50 jarig HUWELIJKSFEEST tot een succes hebben gemaakt.
50 jarig huwelijksfeest
Siegfried & Tini Gstrein