Agenda

Zonder boeking vooraf bent u van harte welkom op onze Westlandse Middag!

zo 25 feb

LIVE: GREENHOUSE

zondag 25 februari 15:00 - 18:30

GreenHouse én Fabienne Dallau. Ze zijn uiterst muzikaal, zeer ervaren, ze speelden allen in gerenommeerde bands, hebben een rijk muzikaal verleden en zijn nog lang niet uitgespeeld. Anno 2018 zijn het nog steeds echte podiumtijgers. Onderga de muzikale passie van deze vijf zeer bevlogen muzikanten en kom eens luisteren naar de grote muzikaliteit en aansprekende nummers van deze wervelende band. Muzikanten die ooit in gerenommeerde bands als Tee Set, Jupiter, bij Lee Towers en Take it Easy speelden.

Een optreden van Green House bijwonen is een groot feest van muzikale herkenning. Veelal sixties- en seventiesrepetoire met uitstapjes naar latere jaren. Met toewijding, plezier en veel enthousiasme is er gearrangeerd en geschaafd aan het repertoire van de band. Ze spelen nummers van onder meer Joe Cocker, Santana, Humble Pie, Badfinger, Jeff Healey, Foreigner, Robert Palmer, Spencer Davis en The Beatles. Ook instrumentaal zijn het professionals. Zo’n nummer als Time is Tight van Booker T & the MG’s is daar het overtuigende bewijs voor. Kom genieten van nummers zoals White Room van the Cream, Mustang Sally van onder meer Wilson Picket en tal van andere nummers.

Zangeres Fabiënne Dallau zingt weer mee met de band. Zij haalde in 2011 zelfs de halve finale van het programma Holland’s Got Talent. Fabiënne doet onder meer nummers van Tina Turner, Bonnie Raitt, Ellen Foley en Blondie.

Zie hier een sfeerimpressie of neem een kijkje op hun website

Kom gezellig langs! Het optreden is van 15.00 uur tot 18.30 uur.

Meer info