Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Borrel/buffet ná uw activiteit bij De Tuinderij

Genieten in nostalgische sferen

De Tuinderij, uniek in de regio Westland en Midden-Delfland. Hier kunt u leuke activiteiten combineren met een borrel of buffet. Daarnaast kunt u gebruik maken van De Wurft, gebruik maken van ons grasveld en rondstruinen door het museum. De hele locatie bestaat uit een museum dat vol oud-Hollandse relikwieën uit de jaren ’60 staat.

Van Solex tot Kreidler en van Oma’s tafelkleed tot de kolenkachel. Voor jong én oud is het gevoel van thuiskomen (of bij opa en oma op de koffie) in deze huiselijke sferen direct herkenbaar. Tijdens een ochtend, middag of avond vol activiteiten kunt u genieten van verschillende mogelijkheden.

Omdat iedere reservering anders is en we vele mogelijkheden bieden gaan we hier persoonlijk mee om met onze gasten. Om die reden nodigen we onze gasten uit om bij ons een (geheel vrijblijvende) afspraak te maken om kennis te maken, de mogelijkheden te bespreken/de wensen af te stemmen. Wij plannen deze in van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Neem hier contact met ons op.

Bekijk onze huiskamers

Spelen op 'De Wurft' zijn altijd inclusief!

Proef hier de sfeer

Voor jong & oud

Een dagje bij De Tuinderij is een feest voor jong & oud. De volwassenen kunnen zich vermaken door een rondje te lopen door het museum of een spelletje doen, zoals tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal en sjoelen op De Wurft.

Voor de kleintjes hebben we De Speeltuin gerealiseerd in de kas. Hier staat onder meer een springkussen, bouwblokken, glijbaan uit een vuurtoren & speelhuisjes.

De activiteiten zijn niet vrij toegankelijk en dienen vooraf te worden gereserveerd.