Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

Bedrijfuitje met de Kerst

Bedrijfsuitje met de Kerst

Bedrijfsuitjes met de kerst zijn extra speciaal. Door de knusse kerstsfeer maakt u een bedrijfsuitje mee zoals u geen enkel ander moment van het jaar kunt ervaren. Wanneer de koude decembermaand nadert en de winterjassen weer uit de kast komen, is het voor veel bedrijven daarom tijd om een succesvol jaar gezellig af te sluiten met een bedrijfsuitje rond de kerst. Juist rond de kerst kunt u met uw gehele team bij de Tuinderij terecht voor de meest originele en hilarische bedrijfsuitjes.

De Tuinderij is deze tijd van gezelschap, kadootjes en lekkernijen helemaal voorbereid om bedrijfsuitjes te organiseren met een fantastische, nostalgische kerstsfeer. Zo is de kas waar de activiteiten plaatsvinden goed en sfeervol verlicht en uiteraard aangenaam verwarmd.  

Wilt u het jaar gezellig afsluiten met uw collega’s door middel van een kerst bedrijfsuitje? Aarzel dan niet om contact op te nemen, of lees verder om meer te weten te komen over onze unieke kerst activiteiten!

Kerst bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

De Tuinderij biedt unieke bedrijfsuitjes voor jong & oud die het gehele jaar door toegankelijk zijn, dus ook in de koude Kerstmaand! Denk bijvoorbeeld aan onze WC Pot Race, Plankgas door de Kas of Levend Tafelvoetbal. Om de kerstsfeer compleet te maken zijn de verschillende ‘huiskamers’ omgetoverd tot kerstkamers, waar jullie in gezellige sferen het bedrijfsuitje kunt voorzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een borrel, buffet of een heerlijke winterbarbecue om nog beter in de kerstsfeer te komen. De verschillende huiskamers geven een sfeervol en herkenbaar gevoel van thuiskomen, zeker zo tijdens de kerst. Een bedrijfsuitje met de Kerst bij De Tuinderij heeft daarom de volgende voordelen:

  • Verwarmde activiteitenkas
  • Heerlijke eten en drinken
  • Nostalgische kerstsfeer met hilarische activiteiten

WC-pot-race met de Kerst

De Wc Pot Race bij de Tuinderij is een activiteit die nergens anders in Nederland te zien is! Speciaal voor de kerst passen we deze unieke activiteit één keer per jaar aan. In plaats van gekleed te gaan in badjas, kleedt u zich tijdens een bedrijfsuitje met de kerst volledig in kerstman kostuum! Trek een Kerstjas en Kerstmuts muts aan en race over het parcours! Slip door de bochten en laat remsporen achter tijdens het verzamelen van wc-rollen. Het team met de meeste wc-rollen wint. 

De Wc Pot Race is een hilarisch bedrijfsuitje en juist leuk om tijdens de kerst te doen. Terwijl het buiten koud is kunt u binnen warm en knus het jaar in stijl afsluiten met uw collega’s. Na de spectaculaire Wc Pot Race kunt u plaatsnemen in 1 van de gezellige huiskamers onder het genot van warme chocomel en natuurlijk: oliebollen! 

Met de kerst-wc-pot race bij De Tuinderij is één ding in ieder geval zeker: u doet het in uw broek van het lachen!

Plankgas door de Kas met Kerst

Ook Plankgas door de Kas tijdens de kerst is een activiteit die nergens anders in Nederland te zien is! Tijdens dit kerst bedrijfsuitje wordt uw groep in tweeën gesplitst om vervolgens met een scootmobiel in estafettevorm over een indoorparcours te scheuren. Het parcours is volledig in kerstsfeer versierd, net als de deelnemers. Het is net alsof u Max Verstappen bent die tijdens de kerst een ritje maakt! (Geen zorgen, de razendsnelle scootmobielen zijn uitgerust met winterbanden.) Tijdens de race worden de hindernissen steeds lastiger en spannender. Welk team zal als eerste finishen? 

Plankgas door de kas geeft u de kans om ook tijdens de koude wintermaanden een actief en spectaculair bedrijfsuitje met de kerst te organiseren voor uw collega’s. Nadat u even de snelheidsduivel heeft kunnen uithangen, kunt u gezellig bijkomen in een van de huiskamers die volledig in kerstsfeer zijn. Uiteraard onder het genot van een warme drankje andere versnaperingen!

Levend tafelvoetbal met Kerst

Baal je van de eredivisie winterstop en mis je je wekelijkse portie voetbal? Bij De Tuinderij kun je nu zelf een carrière als profvoetballer beginnen tijdens de kerst met onze Levend Tafelvoetbal activiteit. In 2 teams van 6 personen stap je met je collega’s in één van onze voetbalstadions om vervolgens met je polsen vastgebonden te worden. Zo zit je vast aan een ijzeren buis, net zoals bij het traditionele tafelvoetbal. Deze activiteit met een bedrijfsuitje rond de kerst roept bij iedereen fanatieke gevoelens op wat zorgt voor een spectaculair bedrijfsuitje! Lees hier meer over het Levend Tafelvoetbal.

Wanneer het met de kerstdagen veel te koud is om buiten een actief bedrijfsuitje te organiseren, kunt u altijd terecht bij De Tuinderij voor een potje Levend Tafelvoetbal. Wanneer u een hattrick heeft gescoord of  gewisseld wil worden kunt u gezellig plaatsnemen in een van de in kerst omgedoopte huiskamers. Hier kunt u gezellig met uw collega’s het bedrijfsuitje voorzetten onder het genot van een warme drank en lekker eten.

Boek uw Kerst bedrijfsuitje bij De Tuinderij

De Kerstmaand is dé maand om gezellig het jaar af te sluiten met een uniek bedrijfsuitje. Zeker met de kerst kun je bij de Tuinderij terecht voor een geweldig bedrijfsuitje waar een goede en sfeervolle kerstsfeer wordt gegarandeerd. De diverse en verschillende activiteiten zorgen ervoor dat u en uw collega’s een onvergetelijke kerst ervaren! Heeft u interesse in een uniek bedrijfsuitje met de kerst? Neem dan contact op! Bekijk ook eens onze teamuitjes