LIVE: COLLECTIVE (uitverkocht)

zo 20 nov

LIVE: COLLECTIVE (uitverkocht)

zondag 20 november 2022 15:00 - 18:30

Collective is ontstaan uit acht muzikanten van verschillende bands uit Hoek van Holland. Deze muzikanten met een ruime ervaring brengen een heerlijk repertoire van zowel binnenlandse- als buitenlandse pop, rock, reggae, blues, soul en disco classics uit de gouden jaren van de 70s & 80s.

Stuk voor stuk zijn het voor iedereen herkenbare hits van grote artiesten zoals o.a. The Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley, Eric Clapton, Toto, Tina Turner, Abba, Simon & Garfunkel, Doobie Brothers, Sam & Dave, The Trammps, The Blues Brothers en vele anderen. Maar ook de legendarische Nederlandse bands als bijvoorbeeld Golden Earring, Shocking Blue en Sandy Coast worden zeker niet vergeten tijdens optredens. Kortom, tijdens een optreden van Collective is het onmogelijk om stil te blijven zitten!

Om 17:00 uur is de openingswedstrijd van het WK-voetbal. Wij plaatsen in de zaal een grote TV om dit te kunnen volgen.

Evenement is uitverkocht, geen kaarten aan de deur beschikbaar. Geen kaartje? Hopelijk zien we u terug op één van onze andere Westlandse Middagen!

Koop direct online kaarten!

Online kaartverkoop mogelijk tot 12:00 uur op de dag van het event. Mits nog beschikbaar, ook aan de deur. Vol = vol. Kaarten: € 10,- p.s. Kom gezellig langs!

Koop kaarten