Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

LIVE: NIGHTCALL

zo 11 feb.

LIVE: NIGHTCALL

Rock 'N Roll, Rockabilly & Country-Classics
zondag 11 februari 2024 15:00 - 18:30

Nightcall is in 1989 geformeerd als bluesband. Sinds 2014 speelt Nightcall in de huidige samenstelling en is de muziekstijl meer de kant uitgegaan van Rock & Roll, Rockabilly en Country, maar natuurlijk staat er ook nog steeds Blues op het menu! Het repertoire bestaat voor een groot deel uit nummers uit de jaren 50 en 60.

Uit de jaren 50 o.a. nummers van Eddie Cochran, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Johnny Cash. Nummers van o.a. Beatles, Rolling Stones, Spencer Davis Group en C.C.R. vertegenwoordigen uiteraard de jaren 60. Nightcall speelt ook een aantal Rockabilly nummers en Bluesnummers van o.a. Robben Ford, Bonnie Raitt en Little Walter. 

De meeste bandleden hebben vroeger in andere bands gespeeld met uiteenlopende muziekstijlen. Hierdoor heeft Nightcall een gevarieerd repertoire en staat de band garant voor een spetterend optreden! 

Zie hier een sfeerimpressie van de band en bekijk de website.

Koop direct online uw kaarten!

Online kaartverkoop mogelijk tot 12:00 uur op de dag van het event. Mits nog beschikbaar, ook aan de deur. Vol = vol. Kaarten: € 10,- p.s. Kom gezellig langs!