Solex Tours

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 3 van 17 Volgende

Pruttelen op nostalgische Solexen door De Glazen Stad & Midden-Delfland

Alle solexrijders gaan gekleed in de ‘Tand des Tijds’, dat wil zeggen: een oude lange leren jas aan en een mooie pothelm op! De tour duurt totaal 3 uur en halverwege de route zijn er 2 stops voor een consumptie. De groep rijdt geheel onder begeleiding van minimaal 2 enthousiaste begeleiders, een gezellige gastheer of gastvrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijdt een unieke bezemwagen met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen. Groepen < 10 personen krijgen een route mee en gaan zonder begeleiding de pad op. Iedereen dient uiterlijk een half uur voor aanvang aanwezig te zijn voor uitleg & de verkleedpartij. Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

Wilt u Solexen op locatie? Wij zetten geheel verzorgd de Solexen bij u op de stoer neer. Groepen tot 100 personen zijn voor ons geen probleem. Van Anna Paulowna tot Burgh Haamstede en van Wassenaar tot Den Bosch hebben wij tours gereden. Naast diverse particulieren ook voor o.a. Ballast Nedam, Unilever, Nederlandse Gasunie, ABN Amro, ziekenhuizen & voetbalclubs. Minimum voor SolexTour op locatie = 15 personen.

Als variant op bovenstaande tour bieden we ook de 'take-one-actie-tour' aan. Hierbij splitsen we de groep op in kleinere teams waarbij ieder team opdrachten mee krijgen met daarbij een filmcamera. Omdat er punten te verdienen zijn moeten er tijdens de tour zoveel mogelijk opdrachten uitgevoerd (en op film vastgelegd) worden. Na de tour kijken we deze filmpjes terug met de gehele groep, onder het genot van een drankje. Wij bepalen als jury het winnende team.

De feestkar kan erbij worden gereserveerd en biedt plaats voor 3 volwassenen die niet in staat zijn om Solex te rijden. Dit is een soort bezemwagen, maar dan uitgevoerd met een bankje achterop. Wij zorgen voor een chauffeur en tevens heeft de feestkar muziek aan boord. Kosten per rit: € 225,00 (incl. BTW).

Prijs (incl. BTW)
€ 44,50 p.p.
Tijdsduur
3,5 uur (incl. 30 minuten ontvangst & verkleedpartij)
Verplichting
Rijbewijs (je moet uiteraard wel kunnen fietsen!)

Foto's van Solex Tours

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 3 van 17 Volgende

Stel hier uw vraag