Klik hier voor de huidige mogelijkheden m.b.t. het coronavirus!

Winter Wonderland Kever Tour

Terug naar overzicht Activiteit 1 van 4 Volgende

Unieke winterse puzzeltocht door de regio

Op zoek naar een 'uitje/activiteit' met familie en/of vrienden die ‘corona proof’ is? Boek vandaag nog de Winter Wonderland Kever Tour bij de Tuinderij!

Deze gezellige Decembermaand (en wellicht nog na die tijd) is helaas alles anders als normaal. Door de corona-maatregelen is het niet mogelijk om met de hele familie of met vrienden gezellig af te spreken. Om toch een uniek uitje te doen bieden wij een Winter Wonderland VW-Kever Puzzeltocht aan.

We hebben onze 6 nostalgische Kevers in een Winters-decoratief jasje gestoken. Per Kever kunnen maximaal 4 personen plaats nemen.

De groep wordt 30 minuten van tevoren verwacht voor uitleg. Zodra iedereen er klaar voor is, starten we de motoren! (en de kacheltjes)

De regio Westland staat centraal in de route en u rijdt daarom langs verschillende plekken in 'De Glazen Stad'. Gedurende de route krijgt u vragen die u met uw medepassagiers moet beantwoorden. Ook zitten er rebussen en foto-opdrachten bij die opgelost moeten worden. Voor onderweg krijgt u van ons een thermoskan met warme chocolademelk en speculaas mee.

Bij meerdere Kevers: ga onderling de strijd met elkaar aan! Na terugkomst op onze locatie bepaalt onze jury welk team het beste heeft gepresteerd.

Tijdsduur
3,5 uur (incl. 30 min. ontvangst/uitleg)
Max. aantal deelnemers
24 personen (6 Kevers)
Extra uur / km's
€ 25,00 per Kever / € 0,40 per km
Prijs per Kever
€ 144,63 (excl. BTW, incl. 100 km) € 175,- (incl. BTW, incl. 100 km)

Foto's van Winter Wonderland Kever Tour

Terug naar overzicht Activiteit 1 van 4 Volgende

Stel hier uw vraag