Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest vieren? Dat kan bij De Tuinderij! Op onze prachtige locatie op randje Westland/Midden-Delfland vindt u een oase van rust aan het water, met hilarische en unieke activiteiten voor jong en oud, voor mannen en vrouwen, voor iedereen, voor de allerleukste vrijgezellenfeesten!

Wij kunnen u het complete pakket bieden: een ontzettend leuke dag met hilarische activiteiten die u nog nooit eerder heeft gezien. Ook bieden wij overheerlijke catering, zoals de lekkerste buffetten en barbecues.

Ieder vrijgezellenfeest stellen wij op maat samen, zodat jullie een perfecte dag beleven. Bekijk onze pakketten of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Hilarische activiteiten voor vrijgezellenfeesten

Bij De Tuinderij vindt u hilarische activiteiten voor uw vrijgezellenfeest. Unieke activiteiten die u werkelijk waar nog nooit eerder hebt gedaan! Heeft u bijvoorbeeld al eerder gehoord van “plankgas door de kas” of onze wereldberoemde wc pot race? Spanning, sensatie en plezier gegarandeerd!

Vrijgezellenfeest met overheerlijk eten & drinken

Geen feest is compleet zonder goed eten en drinken. Wij bieden u daarom ook meer dan voldoende mogelijkheden om voor, tijdens en na de activiteiten te genieten van onze overheerlijke catering, zoals de lekkerste buffetten en gezelligste barbecues.

Eten & drinken

Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen

Wij bieden complete maatwerk pakketten voor vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. Wij stellen alles naar wens samen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over:

Neem contact op!

Boek nu

Vrijgezellenfeest in uw regio

Boek uw vrijgezellenfeest bij De Tuinderij en iedereen is verzekerd van een ongekend leuke dag! Wij verzorgen namelijk alles tot in de puntjes! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij staan graag voor u klaar.

De Tuinderij is gevestigd in De Lier, op het randje van Westland en Midden-Delfland. Gelegen aan de rand van het water en weg van de drukte. Onze locatie biedt meer dan genoeg parkeergelegenheid voor auto’s en zelfs tourbussen. De Tuinderij is daarom de perfecte locatie voor vrijgezellenfeesten in de hele regio. Daarom komen onze gasten overal vandaan en worden veel vrijgezellenfeesten in de buurt van deze locaties geboekt: