Over De Tuinderij

De Tuinderij in het verleden tot het heden

Het begon allemaal in 2004 onder de naam Solex Tours Westland als een 'uit de hand gelopen hobby' van oud-eigenaar Joop van Mil. Vanuit een kleine kwekerij werden SolexTours georganiseerd door Westland en Midden-Delfland. Later werden er buffetten aangeboden, aansluitend aan de solextour. Op eenvoudige wijze was de kwekerij gedeeltelijk afgezet voor een eetgelegenheid. In 2010 moest de firma uitwijken naar een nieuwe locatie: 'De Tuinderij' was een feit.

Op de grens van Midden-Delfland en het Westland (De Glazen Stad) is De Tuinderij, midden in de polder & langs het water, gevestigd. Gezien de toename van reserveringen werd de locatie groots opgezet. Vandaag de dag beschikken we over vele unieke hilarische activiteiten waarmee we iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag bezorgen. Op 'De Wurft' kan men diverse spelen doen en rondstruinen door het museum met tal van oude brommers & nostalgische bezienswaardigheden. In de huiskamers (jaren 60/70 stijl) kunt u, na uw geboekte activiteiten, terecht voor een hapje en een drankje. Alles op 1 locatie maakt uw dagje uit compleet.

Het vaste team stelt zich graag aan u voor:
v.l.n.r. Luuk Olsthoorn, Ruud van Mil, Angelique van der Sande, Ivo van der Knaap, Dieke Kester, Frans van Veen, Britt Olsthoorn, Rick van Mil.

Naast dit vaste team werken we met ontzettend enthousiaste medewerkers om uw uitje/feest tot in de puntjes te verzorgen. Dit is ons doel en daar staan we voor!

Trotse sponsor van...

Varend Corso Westland

De Tuinderij is in 2016 t/m 2022 trotse sponsor van dit Westlandse evenement. Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol.

Dit unieke spektakel staat garant voor een heerlijk dagje uit met familie of vrienden. De stoet trekt in de zomer door onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.

Trotse sponsor van...

Westlands Elftal

Begin 2015 hebben we een akkoord bereikt met FeVoWest* om voor de komende jaren hoofdsponsor te worden van het Westlands Elftal. Dit team, samengesteld uit de beste spelers van de regio Westland & Midden-Delfland, speelt ieder jaar minimaal één keer tegen een profclub uit de Eredivisie. De Tuinderij is een naam die direct gelinkt is aan het Westland en omdat wij sport ambiëren vonden wij het leuk om hierin wat te betekenen.

*FeVoWest (FEderatie VOetbalvereniging West) is een samenwerkingsverband van voetbalverenigingen uit het Westland, Midden-Delfland en naaste omgeving. Het samenwerkingsverband wil de voetbalsport stimuleren in haar regio, o.a. door het spelen van wedstrijden van het Westlands Elftal tegen gerenommeerde tegenstanders. Het organiseert jaarlijks regionale competities voor spelers van de A1 en B1 jeugd en voor dameselftallen van de aangesloten verenigingen