Feest vieren bij De Tuinderij

Wij maken er met u één groot feest van!

De Tuinderij, uniek in de regio Westland en Midden-Delfland. Hier kunt u leuke activiteiten combineren met een fantastisch feest! Denk aan het gebruik van De Wurft, vissen langs het water, gebruik van ons grasveld en rondstruinen door het museum. De hele locatie bestaat uit een museum dat vol oud-Hollandse relikwieën uit de jaren ’60 staat.

Van Solex tot Kreidler en van Oma’s tafelkleed tot de kolenkachel. Voor jong én oud is het gevoel van thuiskomen (of bij opa en oma op de koffie) in deze huiselijke sferen direct herkenbaar. Tijdens een middag of avond vol activiteiten kunt u genieten van verschillende mogelijkheden.

Omdat ieder feest anders is en we vele mogelijkheden bieden gaan we hier altijd persoonlijk mee om met onze gasten.

Om die reden nodigen we altijd de mensen uit om bij ons een (geheel vrijblijvende) afspraak te maken om kennis te maken, de mogelijkheden te bespreken/de wensen af te stemmen. Wij plannen deze in van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Bekijk onze huiskamers

Feest voor jong & oud

Een feest bij De Tuinderij is een feest voor jong & oud. De volwassenen kunnen zich vermaken door een rondje te lopen door het museum of een spelletje doen, denk aan tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal, darts en sjoelen op De Wurft.

Voor de kleinere kinderen hebben we sinds 2017 ‘De SpeelTuin’ gerealiseerd in de kas. Hier staat onder meer een springkussen, bouwblokken, glijbaan uit een vuurtoren, speelhuis én een voetbalveldje.

Spelen op 'De Wurft' zijn altijd inclusief!

Proef hier de sfeer