Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

4 Redenen om de Rock ‘N Roll Escape Room te Doen!

17-04-2018

De Rock ’N Roll Escape Room hier bij De Tuinderij is er niet alleen voor de lol, maar kan een positieve impact hebben op jouw team of groep. Hieronder lees je 4 redenen om met jouw bedrijf te ontsnappen uit de Rock ’N Roll Escape!


1. Leuke manier van teambuilding

Ten eerste is het belangrijk om te focussen op de plezier factor. Het is het hoofdbestanddeel en een onvermijdelijk onderdeel van elk Escape Experience teambuilding evenement. Alle focus is gericht op het creëren van plezier, waarvan wij bij De Tuinderij geloven dat dit het meest effectieve pad is naar het vormen van echte relaties en het bouwen van effectieve teams.

 

2. Verbetert groepssamenwerking

Laat ons jouw bedrijf helpen de samenwerkingsgeest van het team te verbeteren met de Rock ’N Roll Escape.

Zodra de deur sluit voor een van de Escape Room, zal je snel beseffen dat jouw team effectief moet samenwerken om een kans te hebben om te ontsnappen, voordat de klok de nul bereikt. Je kunt ervoor kiezen om goed samen te werken en die spannende en lonende ontsnapping te bereiken... of niet.

 

3. Moedigt creatieve probleemoplossing aan

Vast in een sleur? Had het laatste project van je team geen creativiteit? De Rock ’N Roll Escape kan helpen.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat beperkte middelen creatief denken bevordert. Verrassend genoeg doen grenzen en beperkingen de creativiteit juist vloeien in plaats van deze te belemmeren.

Bij de Rock ’N Roll Escape Room bij De Tuinderij is de beperkte hulpbron tijd. Het team zal gedwongen worden om creatief te denken en daadkrachtig te handelen terwijl ze tegen de klok racen. Geconfronteerd met de ene opwindende mentale uitdaging na de andere, zal je verbaasd zijn hoe jouw team oplossingen vindt.

Onze escape room creëert hoge "stress" maar daarbij juist een omgeving met weinig risico's, perfect geschikt voor het verschaffen van creatief groepsdenken. Wij garanderen dat de creatieve sappen van je team zullen stromen na een heftig uur in de Rock ’N Roll Escape!

 

4. Versterkt en bouwt nieuwe relaties en vriendschappen

Er zijn geen ongemakkelijke ijsbrekers in de Rock ’N Roll Escape bij De Tuinderij. Daar is geen tijd voor! Je hebt één taak te doen en één missie om te volbrengen.

Je zult moeiteloos betere banden opbouwen met je collega's terwijl je samen je ontsnappingsplan plant en uitvoert. Deze gedeelde ervaringen zullen worden gebruikt als basis voor nieuwe vriendschappen wanneer je samenwerkt om je missie te volbrengen.

We beloven dat je team dichterbij elkaar zal zijn dan ooit nadat je bent ontsnapt uit de Rock ’n Roll Escape!

 

Tip: lees hier meer over de Rock 'n Roll Escape Room of boek de Escaperoom als bedrijfsuitje of groepsactiviteit!