Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

015 380 15 80 Bereken route Bekijk op facebook
4,5

Bedrijfsuitje met eten

Bedrijfsuitje met eten

Bij De Tuinderij heeft u altijd de mogelijkheid om een bedrijfsuitje te organiseren met eten. Combineer één van onze unieke activiteiten met heerlijk eten. Dit kan variëren van een lunchbuffet tot avondbuffet of verschillende uitgeserveerde hapjes. Voor ieder wat wils en in verschillende prijsklassen, perfect om een bedrijfsuitje met eten te organiseren. De dag afsluiten met heerlijk eten zal een bedrijfsuitje compleet maken.

Bedrijfsuitje met eten in een gezellige jaren ’60 huiskamer

Blijf voor of na de activiteiten eten in één van onze gezellige en knusse huiskamers. Eén van deze huiskamers heeft u met het gezelschap volledig tot uw beschikking met het bedrijfsuitje met eten. Daarnaast heeft iedere huiskamer een eigen terras, bij lekker weer kunt u hier gebruik van maken. Wij beschikken over 5 verschillende huiskamers, deze huiskamers verschillen allemaal van grootte waardoor wij diverse gezelschappen kunnen ontvangen. De buffetten worden verzorgd door lokale cateraars en worden met mooie en verse producten bereid. Het bedrijfsuitje met eten zal hierdoor van het begin tot eind geslaagd zijn.

Bedrijfsuitjes te combineren met eten

Boek uw bedrijfsuitje

Contact opnemen

Bedrijfsuitje met eten - lunchbuffet

Bij de lunch hebben wij meerdere opties voor u om het bedrijfsuitje met eten compleet te maken. Een standaard lunch bestaat uit lekkere broodjes van de bakker, een Westlands tomatensoepje (vers van de kweker!), een broodje ‘van Dobben’ kroket en nog veel meer lekkers! De luxe variant heeft wat extra warme gerechten om de broodjes te beleggen. Wil je nóg meer lekkers voor je bedrijfsuitje met eten? Kies dan voor het uitgebreide brunchbuffet met alles erop en eraan! Uiteraard kunt u onbeperkt gebruik maken van verschillende dranken zoals koffie, thee, jus d’orange en melk.

 

Bedrijfsuitje met eten - avondbuffet

Door de variantie in het voedsel zit er altijd wat lekkers tussen voor uw bedrijfsuitje met eten. Verschillende buffetten met vlees, vis en vegetarische gerechten. Kies voor een BBQ-buffet, tapas-buffet of een echt Westlands buffet, voor ieder wat wils! Elke buffet bestaat o.a. uit heerlijke salades en verse warme gerechten. Ook houden wij rekening met verschillende allergieën en dieetwensen. Sluit het buffet af met een dessertbuffet of een schepijsje uit onze unieke ijswagen. Uw bedrijfsuitje met eten zal compleet zijn wanneer u heerlijk eten combineert met hilarische activiteiten.

Boek uw bedrijfsuitje met eten

Informeer naar de mogelijkheden en reserveer nu uw unieke bedrijfsuitje met eten bij De Tuinderij. We staan u graag te woord met informatie. We denken met u mee en stellen een volledig op maat gemaakt bedrijfsuitje met eten samen op basis van uw wensen, zodat iedereen een fantastische dag beleeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!