Combinatie E-Puch & Rondvaart

Terug naar overzicht Vorige Pakketten 3 van 3

Unieke combinatie over weg & water

De Tuinderij is gevestigd langs het water. Voor groepen vanaf 40 personen kan de E-Puch Tour gecombineerd worden met een Rondvaart door het Westland en Midden-Delfland.

Zodra de groep compleet is, heten we iedereen welkom en vertellen we wat de planning is. We splitsen de groep in 2 teams, waarna we met z’n allen naar de garderobe lopen. Daar passen we (lange) leren jassen mét mooie pothelmpjes, want we gaan altijd geheel in stijl op pad.

Team 1 krijgt uitleg over de E-Puch en gaat de hort op. Team 2 stapt in een authentieke “Westlander” (de boten kunnen eventueel overdekt worden) en maken een rondvaart door onze omgeving. Halverwege de route (na 2 uur) komen beide teams tegelijk samen op de locatie van De Tuinderij, waarbij gewisseld wordt. Beide teams worden onderweg voorzien van een natje en een droogje… en er is gezellige muziek aan boord!

De E-Puch-rijders worden geheel begeleid door minimaal 3 enthousiaste begeleiders, een gezellige gastheer/vrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijden collega's om de groep te coördineren en te assisteren. Allen hebben zij portofooncontact om jullie veilig van A naar B te brengen.

  • Tijdsduur: 4,5 uur (incl. 30 minuten uitleg & verkleedpartij)
  • Consumpties onderweg zijn inclusief.
  • Minimum / maximum: 40 personen / 150 personen
Prijs
€ 55,65 p.p. (excl. btw) € 65,00 p.p. (incl. btw)

Stel hier uw vraag