Vindt u ons het 'Leukste Uitje van Zuid-Holland'? Stem hier!

Combinatie SolexTour - Rondvaart

Terug naar overzicht Vorige Pakketten 3 van 3

Ontdek het Westland via weg en water, unieke combi!

De Tuinderij is gevestigd langs het water. Voor groepen vanaf 40 personen kan de SolexTour gecombineerd worden met een Rondvaart door het Westland en Midden-Delfland.

Zodra de groep compleet is, heten we iedereen welkom en vertellen we wat de planning is. We starten met het splitsen van de groep in 2 teams, waarna we met z’n allen naar de garderobe lopen. Daar passen we (lange) leren jassen mét mooie pothelmpjes, want we gaan altijd geheel in stijl op pad.

Team 1 krijgt uitleg over de Solex en gaat Solex rijden. Team 2 stapt in een authentieke “Westlander” (de boten kunnen eventueel overdekt worden) en maken een rondvaart door onze omgeving. Halverwege de route (na 2 uur) komen beide teams tegelijk samen op de locatie van De Tuinderij, waarbij gewisseld wordt. Beide teams worden onderweg voorzien van een natje en een droogje… en natuurlijk is er gezellige muziek aan boord!

De Solex-rijders worden geheel begeleid door minimaal 4 enthousiaste begeleiders, een gezellige gastheer of gastvrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijdt een unieke bezemwagen met reserve-solexen voor eventuele pechgevallen. In de groep rijden 2 begeleiders mee om kruispunten af te zetten en jullie onderweg te assisteren. Allen hebben zij portofooncontact om jullie veilig van A naar B te brengen.

  • Tijdsduur: 4,5 uur
  • Consumpties onderweg zijn inclusief.
Prijs
€ 55,65 p.p. (excl. btw) € 65,00 p.p. (incl. btw)

Stel hier uw vraag