I.v.m. het Coronavirus zijn alle reserveringen t/m 28 april 2020 gecanceld. Vragen? Bel ons gerust (ma t/m vrij 09:00 - 12:00) of stuur een e-mail.

Take-One-Actie Tour

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 2 van 3 Volgende

Met filmcamera's & opdrachten op pad

Als variant op de Westland - Delfland Tour bieden we ook de 'Take-One-Actie Tour' aan. Hierbij splitsen we de groep op in kleinere teams waarbij ieder team opdrachten mee krijgen met daarbij een filmcamera. Omdat er punten te verdienen zijn moeten er tijdens de tour zoveel mogelijk opdrachten uitgevoerd (en op film vastgelegd) worden. Na de tour kijken we deze filmpjes terug met de gehele groep. Wij bepalen als jury het winnende team. Eventuele drankjes op nacalculatie of arrangement. Enorm populair met bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen en vriendenuitjes!

De feestkar kan erbij worden gereserveerd en biedt plaats voor 3 volwassenen die niet in staat zijn om Solex te rijden. Dit is een soort bezemwagen, maar dan uitgevoerd met een bankje achterop. Wij zorgen voor een chauffeur en tevens heeft de feestkar muziek aan boord. Kosten per rit: € 225,00 (incl. BTW).

Tijdsduur
3,5 uur (incl. 30 minuten ontvangst & verkleedpartij)
Verplichting
Rijbewijs (je moet uiteraard wel kunnen fietsen!)
Prijs
€ 36,78 p.p. (excl. BTW) € 44,50 p.p. (incl. BTW)

Foto's van Solex Tours

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 2 van 3 Volgende

Stel hier uw vraag