Klik hier voor info over onze aanpak & mogelijkheden m.b.t. het Coronavirus.

Solexen op locatie

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 4 van 5 Volgende

Van Groningen tot Maastricht, overal in Nederland

Wilt u Solexen op locatie? Wij zetten geheel verzorgd de Solexen bij u op de stoep neer. Groepen en bedrijfsuitjes tot 100 personen zijn voor ons geen probleem. Van Anna Paulowna tot Burgh Haamstede en van Wassenaar tot Den Bosch hebben wij tours gereden. Naast diverse particulieren ook voor o.a. Ballast Nedam, Unilever, Nederlandse Gasunie, ABN Amro, ziekenhuizen & voetbalclubs.

Als enige leveren wij een totaalplaatje, dus net zo compleet als een SolexTour vanaf onze locatie als vertrek- en eindpunt. We nemen het volgende mee: Solexen, lange leren jassen met mooie pothelmpjes, haarnetjes, begeleiding en ludieke bezemwagen(s) voor eventuele pechgevallen.

De groep wordt professioneel begeleid; een gastheer voorop, een bezemwagen(s) en een aantal begeleiders midden in de groep voor afzetten van kruispunten etc. Zij hebben allemaal portofoon-contact om jullie veilig van A naar B te brengen.

In overleg met jullie stippelen wij van tevoren (op Solexen natuurlijk) een mooie route uit die wij die dag gaan rijden. In principe rijden wij op locatie een standaard SolexTour van 3 uur, maar korter/langer kan natuurlijk ook. In die 3 uur stoppen we onderweg normaal gesproken 2 keer voor een consumptie, dit omdat je na 3 kwartier solexen toch echt een beetje last van je kont krijgt.

Voorafgaand aan de tocht geven we een duidelijke uitleg van de werking van de Solex en rijden we oefenrondjes.

Prijs (incl. BTW)
Afhankelijk van locatie
Tijdsduur
3,5 uur (incl. 30 minuten ontvangst & verkleedpartij)
Min. aantal deelnemers
15 personen

Foto's van Solexen op locatie

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 4 van 5 Volgende

Stel hier uw vraag