Fiets-Suppen

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 8 van 18 Volgende

Hét nieuwe waterfietsen!

Waterfietsen anno 2022, dat is Fiets-Suppen! Door het stabiele ontwerp stap je makkelijk op en (water)fiets je meteen weg. Het vinden van balans is aan het begin even wennen, maar is goed te doen. Geschikt voor iedereen tussen de 8 en 68 jaar! Het systeem is ontworpen waarmee het trappen zeer licht is, zoals fietsen op een vlakke weg. Trap niet te snel, want de weerstand is erg laag en anders heb je binnen korte tijd 'een natte rug' (van het zweet).

We adviseren het volgende: enigszins sportieve/makkelijke kleding & een flesje water voor onderweg. Van ons krijgt u een waterdicht hoesje om uw telefoon in mee te nemen en we bieden zwemvesten aan.

'Fiets' een rondje over de wateren van het Westland of kies voor een tochtje door het Midden-Delfland, écht uniek! Onderweg passeert u wat horecagelegenheden om aan te meren of doe bij ons een bakkie op het terras. 

Aantal Fiets-Sups
10x
Ontvangst/uitleg vooraf
30 minuten
Prijs 2 uur
€ 38,99 p.p. (excl. BTW) € 42,50 p.p. (incl. BTW)
Prijs 3 uur
€ 45,41 p.p. (excl. BTW) € 49,50 p.p. (incl. BTW)
Prijs 4 uur
€ 50,46 p.p. (excl. BTW) € 55,00 p.p. (incl. BTW)

Foto's van Fiets-Suppen

Terug naar overzicht Vorige Activiteit 8 van 18 Volgende

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Fietssuppen bij De Tuinderij

Inmiddels hebben we allemaal wel eens gehoord van “suppen”: op een surfplank over het water peddelen. Natuurlijk erg leuk om te doen! Maar fiets suppen is dé nieuwe activiteit voor een leuk uitje en als een van de weinige locaties te doen bij De Tuinderij!

Sub fietsen ofwel fiets-suppen is waterfietsen anno 2022! Het is een combinatie van suppen en waterfietsen. Op de speciaal ontworpen supfiets vind je een ontwerp dat lijkt op een fiets dat is vastgemaakt op het board. Je fiets dus als het ware op een surfboard, hoe gaaf is dat?

Fiets suppen is geschikt voor veel verschillende leeftijden, namelijk voor iedereen tussen de 8 en 68 jaar. Fiets suppen of supfietsen is een relatief nieuwe activiteit die je nog op niet veel plekken in Nederland kunt doen, momenteel namelijk alleen nog in Utrecht, Gelderland, Brabant en nu dan ook in Zuid-Holland (Westland) bij De Tuinderij!

Fietssuppen huren

Het leuke aan subfietsen bij De Tuinderij is dat u zelf uw route kunt bepalen: vertrekt u richting het prachtige Schipluiden en Midden-Delfland of kiest u voor een blik van de Westlandse kassen? U bepaalt! En natuurlijk kunt u vooraf en/of na het supfietsen gezellig blijven hangen voor een borrel op ons terras aan het water.

De activiteit is ontzettend leuk om te doen met uw partner of vriend of vriendin, maar ook met een groepsuitje, bedrijfsuitje, jubileum of voor teambuilding, want het is een van de populairste teambuilding activiteiten!

Fietssuppen huren

Wilt u fietssuppen huren ofwel subfietsen huren? U kunt al een supfiets huren vanaf 39,50 p.p. inclusief btw.

Boek de Fiets-Suppen

Deze activiteit wordt veel geboekt met bedrijfsuitjes ,teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, een jubileum, verjaardag vieren, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en met vergaderen.