Zakelijk

Team- en bedrijfsuitjes bij De Tuinderij

Op zoek naar een uniek bedrijfs- of teamuitje voor jong & oud? Wij bieden hilarische binnen- en buitenactiviteiten aan die u nergens anders aan zal treffen! Gevestigd in de gemeente Westland, midden in de polder en langs het water, treft u de mooiste locatie van Zuid-Holland aan. De kas die vóór 2010 als kwekerij diende is omgetoverd tot een Recreatieve Feestlocatie.

Buitenactiviteiten lopen uiteen van SolexTours tot Rondvaarten en van diverse Workshops tot 'Lopen over Water'. In de kas vind u overige hilarische activiteiten, zoals Plankgas door de Kas, Levend Tafelvoetbal, WC Pot Race en een Escaperoom. Naast uw actieve programma kunt u bij ons lunchen, borrelen of van één van onze buffetten.

Meer over Bedrijfsuitjes

Personeel- en bedrijfsfeesten op maat, groot of klein

Een jubileumfeest, jaarlijks evenement of kerstborrel kunnen wij geheel op maat verzorgen. Tot 300 personen leent huiskamer 'De Tuinderij' of één van onze andere huiskamers zich hier uitstekend voor. Bij grotere evenementen kunnen we de locatie een totale metamorfose laten ondergaan. Zo kunnen we van 'De Wurft' een centraal binnenplein maken en de spellen naar 'De Tuinderij' verplaatsen en hier een garderobe creëren... een totale switch van interieur dus.

Onze hilarische activiteiten spelen een prominente rol op uw evenement.

Het grote voordeel is dat een groots evenement bij ons toch knus blijft, omdat de gezellige jaren '60 stijl over de gehele locatie (tot in details) is doorgevoerd.

Locatie omvang
15 tot 500+ personen
Meer over Bedrijfsfeesten

Vergaderen bij De Tuinderij

In De Tuinderij is het mogelijk om diverse activiteiten te combineren met een (zakelijke) vergadering in jaren ’60 sfeer. Er zijn volop mogelijkheden om een dag met veel afwisselingen samen te stellen. Zo kan gebruik worden gemaakt van het terras aan het water om even tot rust te komen, maar kunt u ook het solexmuseum bezoeken of uw collega of zakenrelatie uitdagen bij één van de oud Hollandse spelletjes.

Wij beschikken totaal over 5 huiskamers, waarvan 2 huiskamers met een beamer + projectiescherm, een laptop dient zelf meegenomen te worden. Voor kleine gezelschappen (<35 personen) hebben we eventueel een TV-scherm in een verrijdbare kast die in iedere huiskamer gebruikt kan worden. Tevens kan er in iedere huiskamer gebruik worden gemaakt van ons WiFi-Netwerk.

Meer over Vergaderen

Teambuilding

Teambuilding speelt een belangrijke rol tijdens uw bedrijfs- of teamuitje. Gewoon lol maken met elkaar is al een goede basis voor de teambuilding, wat bijvoorbeeld tijdens onze SolexTour of Big Daddy Tour centraal staat.

Daarnaast speelt dit ook een rol bij onze overige activiteiten, maar zit er zeker competitieverband in bepaalde activiteiten. Vooraf gemaakte teams kunnen bijvoorbeeld onderling tegen elkaar strijden tijdens het Levend Tafelvoetbal of bij het Touwdouwen.

Op zoek naar een educatief programma? De workshop Schapenhoeden of de teambuilding met Roofvogels zijn perfecte uitkomsten!

Meer over Teambuilding