Winnaar van de 'Zilveren ANWB Award' voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland 2023 en 2024'

NIEUW bij De Tuinderij: de E-Puch Tour! Boek hier onze nieuwste activiteit. 

Bel ons015 380 15 80 RouteBereken route ContactContact informatie
4,5

LIVE: THE BAHAMA'S

zo 13 okt.

LIVE: THE BAHAMA'S

Zeer veelzijdige coverband met veel dansbare classics
zondag 13 oktober 2024 15:00 - 18:30

De aftrap van het muziekseizoen na de zomerstop is aan Allround Coverband VOF Bahama`s, een zéér veelzijdige coverband met voor elk wat wils.

De huidige bezetting bestaat uit Frans van der Marel (synthesizers), Wim Hamer (piano & keyboards), Menno Hamer (bas), Mario van Etten (gitaar) en Wim Wurtz (drums en leadzang). Vaste licht- en geluidstechnici zijn Bill en Edwin Zegers.

Hoewel de optredens aanvankelijk vooral in het Westland, maar ook elders in Nederland plaatsvonden, kreeg men ook vanuit het buitenland interesse in de Hoekse band. Dit betekende optredens in België en Engeland, maar ook in Oekraïne (Kiev 2008) en in Midden-Oosten landen als Jemen (Sanaa 1993 en 1995), Bahrein (2004), Libië (Tripoli 2008) en Abu Dhabi (2012).

Het repertoire omvat zowel nummers van Sting, Inner Circle, Tina Turner, Eric Clapton, Rod Stewart, Robert Cray, Bruce Springsteen, The Scene, Elton John en De Dijk en recente meezingers van Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Django Wagner, John West en René Riva, maar ook DJ Otzi (“Sweet Caroline”) enz. enz.

V.o.f. Bahama`s hoopt in De Tuinderij wederom te bewijzen dat deze repertoirekeuze met volop dansbare muziek, voorzien van een gezonde dosis humor, door het publiek enorm wordt gewaardeerd.

Zie HIER een sfeerimpressie of neem een kijkje op hun website!

Koop direct online uw kaarten

Online kaartverkoop mogelijk tot 12:00 uur op de dag van het event. Mits nog beschikbaar, ook aan de deur. Vol = vol. Kaarten: € 10,- p.s. Kom gezellig langs!