Over ons

De Tuinderij in het verleden tot het heden

Het begon allemaal in 2004 onder de naam Solex Tours Westland als een 'uit de hand gelopen hobby' van oud-eigenaar Joop van Mil. Vanuit een kleine kwekerij werden SolexTours georganiseerd door Westland en Midden-Delfland. Later werden er buffetten aangeboden, aansluitend aan de solextour. Op eenvoudige wijze was de kwekerij gedeeltelijk afgezet voor een eetgelegenheid. In 2010 moest de firma uitwijken naar een nieuwe locatie: 'De Tuinderij' was een feit.

Op de grens van Midden-Delfland en het Westland (De Glazen Stad) is De Tuinderij nu, midden in de polder & langs het water, gevestigd. Gezien de toename van reserveringen werd de locatie groots opgezet en is door de jaren heen flink uitgebreid. Vandaag de dag beschikken we over 5 huiskamers in jaren 60/70 stijl, 'De Wurft' met tal van oude brommers, bezienswaardigheden en spelletjes met daarbij unieke, hilarische binnen- en buitenactiviteiten waarmee we iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag bezorgen.

We stellen ons graag aan u voor:
v.l.n.r. Dieke Kester, Ivo van der Knaap, Rick van Mil, Jessica van der Wilk, Ruud van Mil.

Naast deze vaste krachten werken we met een ontzettend enthousiast team personeel om uw feest/uitje tot in de puntjes te verzorgen. Dit is ons doel.