Dit is onze nieuwste binnenactiviteit

Dit is onze nieuwste binnenactiviteit

17-06-2019

De nieuwste binnenactiviteit bij De Tuinderij

We hebben weer een nieuwe activiteit bij De Tuinderij! Deze activiteit klinkt voor velen vast bekend in de oren. We hebben namelijk het oude spel ‘vier op ‘n rij’ tot leven gewekt! Het werkt hetzelfde als het bekende tafelspel, alleen is nu het geval dat jullie zelf de fiches zijn. De activiteit is te boeken vanaf 10 personen.

Levend Vier Op ‘n Rij: hilariteit, rivaliteit, en ook lenigheid!

Strijd in teams van twee tegen elkaar en probeer zo snel mogelijk vier op een rij te hebben. Hoe jullie dit doen? Iedereen krijgt een gele of rode "De Tuinderij"-helm op en duwt zijn/haar hoofd tegen een gat in het spel. Het zou dus zomaar kunnen dat jullie zo wel even blijven staan... of op elkaar liggen. Uiteindelijk zullen de vreemdste vormen aangenomen moeten worden om langs elkaar heen te komen en de helm tegen het gat te duwen. Dit levert natuurlijk de grappigste taferelen op!

Boek speciale arrangementen

De activiteit levend vier op ‘n rij is sinds 1 juni 2019 te boeken en ontzettend leuk om te doen met vrienden, collega’s en familie. Bekijk voor speciale arrangementen ons aanbod voor bedrijfsuitjes of teamuitjes of reserveer de activiteit in een arrangement. Bekijk de mogelijkheden via onderstaande knop!

De Tuinderij biedt nog veel meer

De Tuinderij ontvangt wekelijks tientallen groepen voor teamuitjesteambuilding, personeelsuitjes, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en om te vergaderen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Combineer deze activiteit

Bekijk het arrangement