I.v.m. het Coronavirus zijn alle reserveringen t/m 28 april 2020 gecanceld. Vragen? Bel ons gerust (ma t/m vrij 09:00 - 12:00) of stuur een e-mail.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

01-04-2019

 

De Tuinderij is dé locatie voor het organiseren van bedrijfsuitjes voor grote groepenMet veel verschillende activiteiten beleeft iedereen een ontzettend leuke dag. Onze activiteiten zijn uniek en laten uw lachspieren overuren maken. Van knotsgekke wc-pot races tot hersenkrakende pub-quizzen en van nostalgische solex tours tot sightseeing in het Westland. Niets is te gek bij De Tuinderij. Sluit de dag helemaal in stijl af met een heerlijke borrel/buffet of een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Kortom: een bedrijfsuitje voor grote groepen boek je bij De Tuinderij. Iedereen beleeft een dag lang plezier!  

 

Bedrijfsuitjes voor meer dan 150, 200 en 250+ personen

Bij De Tuinderij verzorgen we ieder bedrijfsuitje volledig op maat, waardoor we een onbeperkt aantal personen een fantastische dag laten beleven. Onze locatie bevindt zich in een echte Westlandse kas die is verdeeld in gezellige feestzalen in huiselijke jaren ‘70 stijl, een met hilarische spelletjes ingerichte ‘wurft’, een prachtig buitenterrein aan het water, een mooie volière, een historisch Kreidler museum en nog veel meer. Of u nu met 150, 200 of meer dan 250 personen een bedrijfsuitje wilt organiseren, bedrijfsuitjes voor grote groepen organiseer je bij De Tuinderij. Heb je minder dan 150 personen met het bedrijfsuitje? Ook voor bedrijfsuitjes van 100 personen bent u bij De Tuinderij aan het juiste adres.

 

Ook voor de allergrootste bedrijfsuitjes kunt u terecht bij De Tuinderij

Ook voor de allergrootste bedrijfsuitjes is er altijd iets te regelen. We denken graag met u mee. Bijvoorbeeld een combinatie-bedrijfsuitje: de ene helft begint met een oer-gezellige vaartocht op een ouderwetse Westlandse veilingschuit en de ander trekt een zwart leren jas met bontmuts op en stapt op de brommende solex. De twee groepen ontmoeten elkaar halverwege onder het genot van een heerlijk appelgebak met slagroom en drankje naar keuze. Hierna wordt de reis terug naar De Tuinderij omgewisseld vervolgd om de dag af te sluiten tijdens een knallend personeelsfeest of overheerlijke barbecue.

 

De Tuinderij: dé locatie voor bedrijfsuitjes voor grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen zijn soms lastig te organiseren. Er dient met veel verschillende dingen rekening te worden gehouden. Met een bedrijfsuitje voor grote groepen bij De Tuinderij heeft u deze zorgen niet. Onze prachtige locatie stelt ook voor grote bedrijven meer dan genoeg ruimte beschikbaar voor het organiseren van bedrijfsuitjes. Gezelligheid en teamwork staat voorop met bedrijfsuitjes voor grote groepen bij De Tuinderij.

Informeer naar bedrijfsuitjes voor grote groepen

Contact opnemen