Blog

4 Redenen om de Rock ‘N Roll Escape Room te Doen met collega's!

17-04-2018

De Rock ’N Roll Escape Room hier bij De Tuinderij is er niet alleen voor de lol, maar kan een positieve impact hebben op jouw team, afdeling of groep. Hier lees je 4 redenen om met jouw bedrijf te ontsnappen uit de Rock ’N Roll Escape Room!

Lees meer

3 Redenen om te vergaderen op een unieke locatie

20-03-2018

Iedereen heeft afwisseling nodig, ook op de werkvloer. Hoe zou het zijn als jouw bedrijf er een gewoonte van maakt om af en toe op een unieke locatie te vergaderen. Op deze manier krijgen werknemers de nodige afwisseling, terwijl er wel gewoon gewerkt wordt!

Lees hier 3 redenen waarom we deze mogelijkheid bieden bij De Tuinderij.

Lees meer

Dit is de allernieuwste buitenactiviteit bij De Tuinderij

22-02-2018

Tijdens een dagje uit met vrienden of familie gaat er niets boven een gezellige middag bomvol met leuke activiteiten. Tijdens zo’n gezellige activiteitenmiddag kiezen de Nederlanders massaal voor een leuke activiteit in de buitenlucht.

Het feit dat Nederlanders echte buitenmensen zijn hebben we bij De Tuinderij goed begrepen. Sinds dit voorjaar mogen we namelijk een nieuwe en onvergetelijke buitenactiviteit toe voegen in ons aanbod, namelijk de “Big Daddy Tour”.

Lees meer

3 tips voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje

22-02-2018

Als je dit leest, dan is de kans groot dat jij dit jaar verantwoordelijk bent voor het organiseren van het jaarlijkse uitje van jouw bedrijf. Bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje komt er best wat voorbereiding om de hoek kijken. In dit artikel geven we je 3 tips die je kunnen helpen bij het organiseren van een onvergetelijk personeelsuitje.

Lees meer